A Nuxon™ elhozza otthonainkba a valódi űrtechnológiát!

űrtechnológia

Az utóbbi évek főszereplője kétségtelenül a Korona vírus volt, mely nem csak felbecsülhetetlen egészségügyi károkat okozott, de nagy mértékben megváltoztatta hétköznapi szokásainkat is.

Mára már furcsamód szinte teljesen természetes a maszk viselése zárt terekben, de még az utcán is, és a kézmosás, kézfertőtlenítés is sokkal jelentősebb szerepet kapott, mint korábban.

Bár jelenleg a legnagyobb veszélyt kétségtelenül a Covid-19 névre keresztelt vírus jelenti egészségünkre, nem szabad elfelejtenünk, hogy a levegőben más, egészségünkre káros hatású elemek is találhatóak. Ezért is jelentős az immár 20 éve kutatott és fejlesztett hidegplazma technológiás berendezések elterjedése a köztudatban, bekerülése az átlagos háztartásokba.

Képzeljük csak el, mi történne, ha egy készülék segítségével szinte észrevétlenül megszabadulhatnánk a levegőben keringő vírusoktól, baktériumoktól, gombaspóráktól, de még a pollenek száma és a levegő portartalma is csökkenne! Emellett emelkedne a belső terek levegőjének oxigéntartalma, megszabadulhatnánk a kellemetlen szagoktól is és szervezetünk sokkal frissebb, tisztább levegőt nyerhetne…

Ezzel nem csak egyszerűen egy sokkal biztonságosabb élettér ígérete lehet a miénk, de a hétköznapjainkban is jóval kényelmesebb életet élhetnénk.

A hidegplazmával történő fertőtlenítés hatásait elsőként az űrtechnológiával összefüggésben kutatták. Már 2001 óta vizsgálják a nemzetközi űrállomáson, hogyan hat a hidegplazma a kellemetlen szagokra. Ennek következtében rájöttek, hogy nem csak az illékony vegyületekkel szemben lép fel hatékonyan, de a levegő ionizálása a vírusok, baktériumok és gombaspórák élettartamát és osztódási esélyeit is szinte nullára csökkenti.

A módszer ma már legnagyobb örömünkre nem csak a tudomány szolgálatában áll, először az orvosi eszközök fertőtlenítésére kezdték el használni, és mára már a Nuxon™ segítségével ez a csodálatos mechanizmus beköltözhet a háztartásokba is.

 

Milyen előnyöket hozhat el nekünk otthonunkba egy Nuxon™ hidegplazma technológiás légfertőtlenítő berendezés?

A hagyományos légtisztító és fertőtlenítő rendszerek sajátossága, hogy a folyamat elvégzése következtében mentesítik a tereket a káros mikróbáktól, de az idő előrehaladtával azok újra bekerülnek a térbe és osztódni kezdenek.

A Nuxon™ hidegplazma technológiás légfertőtlenítők ezzel szemben folyamatosan végzik feladatukat, ezzel biztosítják a helyiségek rendszeres fertőtlenített levegő ellátását. Mivel a módszer teljesen biztonságos, nem jár együtt káros anyag kibocsájtással és nem igényel vegyszereket sem, a legnagyobb bizalommal alkalmazhatjuk életünk legintimebb tereiben, szeretteink, családunk közvetlen közelében, a nap akár 24 órájában.

Nem kell többé azon aggódnunk, hogy például háziállataink milyen kórokozókat hoznak be a lakásba, hogy gyermekeink mindent a szájukba vesznek, vagy hogy kezükkel gyakran megérintik a padlót, hiszen a Nuxon™ készülékekkel akár 70%-kal is nőhet a felületfertőtlenítés hatásfoka.

Elbúcsúzhatunk továbbá a penészedés bosszúságától, jóval kevesebb lesz a beltéri levegő por tartalma, ezzel pedig az allergiás tünetek is csökkennek, jóval kevesebb időt kell szentelnünk a takarításra.

A hidegplazma technológia életünk olyan területein is kifejtheti hatását, ahol korábban nem is gondoltuk volna. A kisebb méretű eszközök akár a hűtőbe, szekrényekbe is behelyezhetőek, semlegesítik a kellemetlen szagokat és az élelmiszerek eltarthatósági idejét is megnövelik baktériumölő képességüknek köszönhetően. De a gardróbokban, ruhás- és cipős szekrényekben is remek szolgálatot tesz a Nuxon™ technológiája, elbúcsúzhatunk a kellemetlen szagoktól és a kórokozóktól ezeken a területeken is egyaránt!

A Nuxon™ hordozható berendezéseinek sajátossága, hogy magunkkal vihetjük őket oda, ahol éppen tartózkodunk. Élvezhetjük előnyeit otthon, az autónkban, a munkahelyünkön, vagy akár vendégségben is.

A káros mikróbák semlegesítése biztonságos életet, az oxigéndús tiszta levegő jobb alvást, élesebb gondolkodást és hatékonyabb szervezeti működést is jelenthet számunkra.

A Nuxon™ segítségével tehát maga az utópikus jövő, a biztonságos és kórokozóktól mentes nyugodt élet lehet a miénk! A széles termékválasztéknak köszönhetően hamarosan megvalósulhat az a fantasztikus cél, hogy minden háztartás hidegplazma technológiás légfertőtlenítővel tisztíthassa belső légterét!

Leave A Comment

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.