nuxon_negativ_ion

Ajánlott felhasználási területek

A Nuxon™ légfertőtlenítő berendezések széleskörű felhasználhatóságot biztosítanak. Legyen szó akár kisebb, vagy éppen nagyobb személyes térről, nagyforgalmú közösségi épületekről, minden esetben hatékony és könnyen kivitelezhető megoldásokkal szolgálhatunk.

levegofertotlenites_felhasznalis_terulet levegofertotlenites_felhasznalis_terulet
levegofertotlenites_irodak_kozossegi_terek
nuxon_pozitiv_ion

Irodák és közösségi terek

Az irodákban és a közösségi terekben számos illékony szerves vegyület található. Nem is gondolnánk, mennyi minden áraszt magából irritatív, bántó vegyületeket, mint például formaldehidet vagy toluolt (metilbenzol). Az irodai és hivatali környezet, a bevásárlóközpontok vagy az előadótermek helyiségei zártak, ezért központi légkondicionáló berendezésekre van szükség a megfelelő levegőztetés fenntartásának érdekében. Ezek azonban belül sötétek és párásak lehetnek, mely kiváló táptalajt nyújt a baktériumok terjedéséhez. Idővel ezekben a szellőzőberendezésekben rengeteg por gyülemlik fel, mely szintén a belélegezhető káros részecskék számát növeli. Ez nem csak az adott hely levegőminőségét roncsolja, de elősegítheti a légúti, illetve a különféle fertőző betegségek terjedését is.

Emellett a zárt tér és a meglehetősen sok ember egy helyen kedvezőtlen hatást gyakorol a levegő szén-dioxid, illetve szén-monoxid tartalmára. Az oxigéndús levegő – melyet a NUXON™ berendezések segítségével elő tudunk állítani – serkenti az agyi működést, javítja a koncentrációs képességet, egyszersmind növelve ezzel az éberséget. Nem mellékesen a tiszta levegő segíti a feszültség és a stressz csökkentését, mely nem elhanyagolható tényező például az irodák dolgozóinak mindennapjaiban.

nuxon_negativ_ion

Egészségügyi intézmények

Ami az egészség védelmét illeti, mind tudjuk, hogy a legnagyobb rizikófaktornak az egészségügyi intézmények, orvosi rendelők és kórházak számítanak. A kórházi fertőzések kialakulásának kockázata ma is igencsak magas, melyet sajnos a halálozási arányokat bemutató statisztikák is alátámasztanak. Azonban a hidegplazmás-fertőtlenítést alkalmazó berendezéseink képesek szinte az összes kórokozó levegőből történő kiiktatására, megelőzve ezzel az esetleges szövődmények, fertőzések kialakulását. Mivel nem járnak együtt semmilyen károsanyag-kibocsátással vagy vegyszerhasználattal, készülékeink maximális biztonsággal alkalmazhatók betegek, idősek és gyerekek jelenlétében is.

legfertotlenites_egeszsegugyi_intezmenyek
levegofertotlenites_iskolak_ovodak
nuxon_pozitiv_ion

Iskolák, óvodák, bölcsődék

Gyermekeink testi épsége és egészsége minden esetben kiemelt fontosságú, ám esetükben a szociális távolságtartás és a hagyományos fertőtlenítési eljárások kivitelezése csaknem lehetetlen. Ennek okán a különböző levegőfertőtlenítő rendszerek kiválóan alkalmasak arra, hogy óvjuk őket a levegőben terjedő kórokozóktól, ezáltal az oktatási intézményekből történő hiányzásoktól egyaránt. Mindemellett fontos szempont az egész életet végigkísérő asztmás megbetegedések, illetve a különböző allergiák kialakulása elleni védelem is. A NUXON™ termékei kiváló alternatívát biztosítanak azon helyiségek levegőjének fertőtlenítésére, ahol a gyermekek egyszerre többen és huzamosabb ideig tartózkodnak, ilyenek például az osztálytermek, tornatermek, folyosók, óvodák és bölcsődék foglalkoztatótermei.

nuxon_negativ_ion

Otthoni felhasználás

A tiszta, ionizált levegő nem csupán egészségünk megőrzésében játszik kiemelkedő szerepet, de elősegíti ételeink eltarthatósági idejének növelését is. Ha a baktériumok, vírusok és egyéb kórokozók hatástalanítása eredményes, nem csak egészségünkért, de ételeink frissességéért is fontos lépéseket tehetünk. A NUXON™ légtisztító- és fertőtlenítő termékcsalád tagjainak segítségével elkerülhetők a légúti betegségek, csökkenthetők az allergiás tünetek, megsemmisíthetők az otthonunkba kerülő idegen kórokozók. Mindemellett minimalizálódik a penészesedés kialakulásának veszélye, illetőleg töredékére csökkenhet a levegőben szálló porszemcsék mennyisége is. Legyen szó átlagos hétköznapokról vagy speciális esetekről, a NUXON™ berendezések precizitására mindig számíthatunk.

levegofertotlenites_otthon
levegofertotlenites_tomegkozlekedesn
nuxon_pozitiv_ion

Közlekedési eszközök

A tömegközlekedési eszközökön rendszeresen kialakuló tömegtől mindannyian viszolygunk, hiszen a távolságtartás esélye minimálisra csökken. A káros mikroorganizmusok megtapadnak a kapaszkodókon, az üléseken és egyéb felületeken.  A NUXON™ innovatív technológiájának köszönhetően ma már ezeken az eszközökön is elérhető a kifogástalan levegőminőség, mellyel jó eséllyel óvható az utasok és a dolgozók egészsége egyaránt.

Nem szabad azonban megfeledkeznünk az egyéni, autós utazásainkról sem, itt ugyanis nem csupán az együtt utazók fertőzhetik egymást, hanem a motortérből bejutó részecskék, szagok kiküszöbölése is ugyanannyira fontos szempont. Széles termékpalettánknak köszönhetően azonban már nem a jövő kérdése a gépjárművek levegőjének fertőtlenítése sem. Hordozható szériánk lehetővé teszi, hogy utazás közben is élvezhessük a friss levegő áldásos hatásait.

nuxon_negativ_ion

Fertőtlenítő okos kapu

Termékünk, melyre méltán vagyunk rendkívül büszkék, alapjaiban változtatja meg azt, amit a levegőfertőtlenítésről gondolunk. Funkcióit tekintve ugyancsak innovatív, mivel amellett, hogy a hidegplazma-technológiát alkalmazza, kiegészül az UV fertőtlenítő hatásaival, továbbá rendelkezik arcfelismerő-funkcióval és testhőmérséklet-mérővel is. A NUXPLASMA SMARTGATE tehát az egészség és a biztonság hírnöke.

Alkalmazása különösen ajánlott közintézményekben, nagyvállalatoknál, irodákban, bevásárlóközpontokban, egészségügyi intézményekben, bíróságokon, reptereken, rendőrségeken, múzeumokban, szállodákban, pályaudvarokon, stadionokban, továbbá minden olyan helyen, ahol gyakori és nagy a tömeg.

fertőtlenítő kapu

Iratkozzon fel!

Ugye, nem szeretne lemaradni kihagyhatatlan ajánlatainkról?

Adja meg e-mail címét, hogy személyesen is tájékoztathassuk
aktuális híreinkről, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Elérhetőségeink

+36 20 380 1171

1149 Budapest, Egressy út 27–29. 3/B.