Fertőtlenítő okos kapu

A hagyományos beléptető kapuk célja a biztonság fenntartása, működtetésük szavatolja, hogy illetéktelenek ne juthassanak be egy adott épületbe! Ugyanakkor szinte minden esetben hiányzik belőlük a legfontosabb rendeltetés, az a funkció, ami leginkább garantálni tudja az emberek egészségének védelmét! A Nuxon™ plazma fertőtlenítő technológia nem csak légtisztító berendezések formájában vagy a légcserélő rendszerek részeként, de a beléptető kapu kulcsfontosságú elemeként is működhet!

El tudja képzelni azt a nyugalmat, amit egy olyan beléptetőrendszer biztosíthat, amely nem csak az érkező személyt képes felismerni, de annak hőmérsékletét is felméri, valamint a vele érkező káros mikróbákkal is hatékonyan veszi fel a harcot egyidejűleg?

Egyedülálló termékünk, a Nuxon™ fertőtlenítő okos kapu jóval többre képes, mint szokványos társai! Többek között arcfelismerő rendszerrel, testhőmérséklet mérővel és hidegplazma technológiás fertőtlenítő rendszerrel is fel van szerelve, segítségével

könnyűszerrel kiszűrhetők a veszélyes vírusok, baktériumok, gombák és egyéb szennyező anyagok, így azok be sem jutnak az épületekbe!

Ismerje meg kínálatunkban azt az innovatív, jövőbe mutató berendezést, amely hamarosan az épületbiztonság szerves és elengedhetetlen részét fogja képezni! A fertőtlenítő kapu kiválóan alkalmas irodaépületek, pályaudvarok, repülőterek, bevásárlóközpontok, kórházak, egészségügyi- és szociális intézmények, múzeumok, sportlétesítmények, iskolák, óvodák, nagy létszámot foglalkoztató gyárak és egyéb nagy forgalmú épületek beléptető rendszereként.

NU-701TC – Hidegplazma technológiás fertőtlenítő kapu - NUXPLASMA SMARTGATE

Nálunk, a Nuxon™nál büszkén mondhatjuk, hogy olyan technológiai újdonságokat, nagyszerű eszközöket biztosítunk ügyfeleink számára, amikkel szinte utópisztikus eredmények érhetőek el levegőfertőtlenítésben…

Iratkozzon fel!

Ugye, nem szeretne lemaradni kihagyhatatlan ajánlatainkról?

Adja meg e-mail címét, hogy személyesen is tájékoztathassuk
aktuális híreinkről, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Elérhetőségeink

+36 20 380 1171

1149 Budapest, Egressy út 27–29. 3/B.