Friss, üde levegő a belső terekben

üde levegő

Ma már nem feltétlenül kell elhagyni az otthonát annak érdekében, hogy friss levegőt szívjon. Sőt, már a belépés pillanatában sem kell a kórokozóktól, fertőzésektől, vírusoktól és baktériumoktól tartani. A NUXONTM új berendezései gondoskodnak az üde, friss és egészséges levegőről!

A NUXONTM légtisztító és légfertőtlenítő berendezései folyamatos működés mellett a beltéri levegőt megtisztíthatják a szennyeződésektől, ezáltal a beltéri levegő egészégesebbé válik. Jobb lesz a bent tartózkodók közérzete. A NUXONTM nem csupán hagyományos légtisztító berendezéseket nyújt vásárlói számára, hanem fertőtlenítő okos kaput is. Ez gyakorlatilag épp olyan, mint egy hagyományos beléptető kapu, azonban a fertőtlenítő kapu képes mérni az érkező, a kapun áthaladó személy testhőmérsékletét, illetve ezzel egyidejűleg az egyénnel érkező káros mikróbákkal is hatékonyan felveszi a harcot. Egy ilyen beléptető rendszer nem csupán a biztonságot, hanem a nyugalmat is garantálja, ugyanis alkalmazásával könnyedén kiszűrhetők, a beltértől távol tarhatók a baktériumok, gombák, vírusok és különféle, a levegőben megtalálható szennyező anyagok.

A NUXONTM fertőtlenítő okos kapu a márka egyedülálló terméke, amely a hagyományos fertőtlenítő kapukhoz képest sokkal többre képes. Többek közt testhőmérséklet-mérővel, arcfelismerő rendszerrel és hidegplazma-technológiás fertőtlenítő rendszerrel is fel van szerelve. A fertőtlenítő okos kapu tökéletesen alkalmazható sportlétesítményekben, iskolákban, múzeumokban, bevásárlóközpontokban, egészségügyi- és szociális intézményekben, illetve minden olyan helyen, ahol nagy tömeg fordul meg. A NUXONTM innovatív, jövőbe mutató termékek széles választékát kínálja a vásárlók számára, akik biztosak lehetnek bene, hogy a NUXONTM egy ideális választás. Bővebb információkért látogasson el a nuxon.hu weboldalra!

Leave A Comment

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.