Küldetésünk az emberi egészség védelme

emberi egészség védelme

A NUXON™ AIR PLASMA légtisztító készülékei a mesterséges ionizáción alapuló hidegplazma-technológiával készülnek. Ezek a berendezések képesek a levegőből a kisebb méretű szemcséket kiszűrni, így megtisztítják az otthonok, irodák, középületek levegőjét.

Friss és tiszta 

A NUXPlasma Technology légtisztító készülékek hatékonyan távolítják el a levegőből a káros, irritáló anyagokat, a kis méretű levegőszennyező részecskéket, a baktériumokat, de a vírusok ellen is nagyon hatékonyak. Semlegesítik a penészt, a gombát, a szagokat. A hidegplazma-technológián alapuló NUXPlasma légtisztító készülékek csúcstechnológiájuknak köszönhetően káros melléktermékek nélkül működő, vegyszermentes levegőfertőtlenítési eljárást biztosítanak.

Ismerje meg a hidegplazma-technológia esszenciáját 

A plazmaállapot a gázok különleges állapota. Ha az atomokból vagy molekulákból álló gázokat nagy energiahatásnak tesszük ki, például nagyon magas hőmérsékletre – több ezer fokra – hevítjük, akkor a semleges kémiai részecskékről elektronok szakadnak le. Így jön létre egy olyan gázszerű anyag, amely elektronokat, ionokat, esetleg különálló atommagokat, atomokat és molekulákat tartalmaz. Ennek a plazmának a gázokétól eltérő tulajdonságai vannak, ezért is szokták ezt az állapotot az anyag negyedik halmazállapotának is nevezni. A plazmaállapot földi körülmények között ritka, de a csillagok anyagának ez a jellemző állapota. (Forrás: nkp.hu)

A hidegplazma-technológia felhasználása a XXI. században

A plazmatechnológiákon belül megkülönböztetünk meleg- és hidegplazma-technológiákat, melyek különbsége a kisülések nyomásában és hőfokában van.

A technológiák ipari felhasználása az űrhajózástól kezdődően, az élelmiszertartósításon keresztül, a légtisztításig terjed.

Elektromos áramból hideg plazma

A NUXON™ AIR PLASMA légtisztító rendszerek a plazmatekercsen átfolyó elektromos áram hatására rendkívül alacsony energiaigényű hidegplazma-jelenséget képesek létrehozni. A létrejövő hideg plazma pozitív és negatív ionizált molekulákból és elektronokból áll.

Élet pollenek nélkül – Légtisztító készülékek a NUXON™-tól

A plazmán áthaladva szinte minden vírus és baktérium, de még a pollenek is olyan mértékű felületi sérüléseket szenvednek, melyek után már nem képesek a további osztódásra és fertőzésre, így ártalmatlanná válnak az emberi szervezet számára. Emellett a plazma képes átalakítani az irritáló hatású szerves vegyületeket is olyan módon, hogy azok a későbbiekben ne legyenek képesek a szervezetre negatív hatást gyakorolni.

Hogyan működik a bipoláris ionizáció?

Az ionok – melyek pozitív és negatív töltéssel rendelkező apró részecskék, atomok és molekulák – minden anyag szerves részét képezik. A természetben a levegő átlagos ionkoncentrációja 800 ion/cm3, a hegyekben, erdős területeken ez a szám ennek akár többszöröse is lehet. Ezzel szemben az épületek belső tereiben, a nagyvárosok szennyezett levegőjében az átlagosnál akár 80–95 %-kal is alacsonyabb lehet az ionok aránya. Ez azért gond, mert az alacsony ionszám megfelelő környezetet biztosít a kártékony baktériumok és vírusok szaporodásának. A NUXPlasma légtisztító technológia a negatív és pozitív töltésű oxigénionok koncentrációját optimalizálja a levegőben. Ezzel a módszerrel leképezhető a levegő természetes öntisztuló folyamata, hogy az a lehető legmagasabb oxigéntartalommal, de a legkisebb károsanyag-tartalommal rendelkezzen, akár az otthonunkról, akár a munkahelyünkről van szó.

Légtisztító készülékek otthonra

A NUXON™ AIR PLASMA légtisztító berendezései az első számú választás azok számára, akik otthonaik levegőminőségét szeretnék javítani.

Tisztítsa meg otthona levegőjét légtisztítóval!

A légtisztítókat úgy tervezték, hogy eltávolítsák a levegőben lévő szennyeződéseket a beltéri levegőből, így Ön könnyebben tud lélegezni. Különböző modelljeink közül mindenki ki tudja választani a megfelelő légtisztító készüléket! Szakértő munkatársaink segítenek a döntésben.

Erőteljes, és stílusos

Hatékony légtisztító készülékkel biztonságban és egészségesen élvezhetik a frisslevegőt otthonukban.

Allergiabarát és állatbarát

A NUXON™ AIR PLASMA légtisztító készülék csökkenti az allergéneket, például a port, a polleneket, a háziállatok szőrét és a penészspórákat.

Lélegezzen tiszta levegőt!

A levegő olyasmi, amit nem látunk, de mindig ott van. Otthonunkban, iskoláinkban, irodáinkban – mindenhol. A légtisztítók bizonyítottan csökkentik az allergia és az asztma hatását azáltal, hogy megtisztítják az otthoni vagy irodai levegőt.

Egy teljesen új világ vár Önre és családjára légtisztító készülékeinkkel!

Most egyetlen gombnyomással tiszta levegőt lélegezhet be legújabb légtisztító termékeinkkel.

Mondjon búcsút a rossz szagoknak és javítsa életminőségét most!

1 Comment

  • Mark

    szeptember 11, 2022

    Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

Leave A Comment

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.