Mennyezetre szerelhető széria

Szinte észrevétlenül fertőtleníti a levegőt ott, ahol arra a legnagyobb szükség van

A NUXON™ AIR PLASMA légtisztító- és fertőtlenítő berendezések mennyezetre szerelhető változatai szinte észrevétlenül simulnak bele környezetükbe. A készülékek beépíthetők könnyűszerkezetes, gipszkarton- vagy négyzetelemes álmennyezetekbe, így a térből nem foglalnak helyet; szolidak, nem hangosak, mégis jó teljesítménnyel rendelkeznek.

Mechanizmusuk igen hatékony, így azokon a területeken is ideálisan felhasználhatók, ahol nagyon erős a légszennyezettség. Beszerelésük nem csak az irodahelyiségekbe, egészségügyi intézményekbe, éttermekbe, bevásárlóközpontokba vagy a plázák üzleteibe javasolt, de olyan helyekre is, ahol rendkívül erős a szag vagy a szennyezettség.

A NUXON™ AIR PLASMA mennyezetre szerelhető széria termékei kiváló választást jelentenek például beltéri dohányzókban, ahol segítségükkel a füstszag és a levegőbe kerülő káros anyagok pillanatok alatt lebomlanak, helyükre pedig friss, tiszta, oxigéndús levegő kerül. Pontosan ugyanezen működési elv alapján remekül alkalmasak arra, hogy a zárt parkolók levegőjét is megtisztítsák semlegesítve a mérgező vegyületeket, minimálisra csökkentve a fertőzések veszélyét. Berendezéseink olyan alapos és magas színvonalú munkát végeznek, amelyre a hagyományos légtisztító berendezések nem képesek. Nagy hasznukat vehetjük ipari környezetben, ideális megoldást nyújthatnak élelmiszeripari csomagoló-, válogató- vagy egyéb feldolgozó helyiségekben, de állattenyészetekben is. Hasznos munkát végezhetnek továbbá raktárhelyiségekben, vegyipari műhelyekben és állatkereskedésekben.

A mennyezetre szerelhető készülékek talán legfontosabb felhasználási területei a kórházak, idősotthonok és az oktatási intézmények, vagyis azok a helyek, ahol a legsebezhetőbb egyéneket is képesek megvédeni a baktériumok, vírusok és gombák kártékony hatásaitól. Sokoldalú felhasználhatóságuknak és magas fokú hatékonyságuknak köszönhetően a NUXON™ AIR PLASMA mennyezetre szerelhető széria berendezései a márka talán legnépszerűbb és egyben legnagyobb teljesítményű termékei.

NU-701T1 – Ipari és kereskedelmi mennyezetre szerelhető plazma-légtisztító

Kifejezetten nagy teljesítményű berendezés, mely a legterheltebb helyiségek levegőjének tisztítására is képes. Remek választás…

NU-701T4 – Mennyezetre szerelhető nagy teljesítményű légfertőtlenítő

A NUXON AIR PLASMA ezen terméke ideális választás minden olyan területen, ahol magas a bakteriális- és/vagy…

NU-701T5 – Mennyezetre szerelhető légfertőtlenítő

KKiváló választást nyújt iskolai osztálytermek, irodaépületek, bevásárlóközpontok, hotelek, kórházak, idősotthonok, közösségi terek és egyéb olyan helyiségek légfertőtlenítésére, ahol…

Iratkozzon fel!

Ugye, nem szeretne lemaradni kihagyhatatlan ajánlatainkról?

Adja meg e-mail címét, hogy személyesen is tájékoztathassuk
aktuális híreinkről, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Elérhetőségeink

+36 20 380 1171

1149 Budapest, Egressy út 27–29. 3/B.