Rendszerbe illeszthető

Rendszerbe illeszthető széria

Hatékonyan, a rendszerbe illeszkedve biztosítja a friss levegőt

A NUXON hidegplazma-technológiás légfertőtlenítő készülékek rendszerbe illeszthető szériája olyan egyszerűen telepíthető készülékekből áll, melyek integrálhatók már meglévő légkondicionáló és légtechnikai rendszerek különböző részeibe, beleértve a Fan Coil-t, a légszekrényeket, illetve a légkondicionáló csöveket. Az ioncsövek beépítésével a helyiségek frisslevegő-ellátása optimalizálódik, a vírusok, baktériumok és egyéb káros mikroorganizmusok pedig kiszűrésre kerülnek a levegőből.

A szellőzőcsatornákban, központi légkondicionálókban és a ventilátortekercsekben található szűrőberendezések nem feltétlenül alkalmasak arra, hogy minden káros elemet blokkoljanak, illetve megszűrjenek. A szellőzőcsatornák egész éves hőmérséklete és páratartalma, a bennük lerakódó por mennyisége remek táptalajt nyújt a baktériumok és különféle kórokozók, élősködők szaporodásához.  Ez a felhalmozódott por képes a különböző mikroorganizmusok szállítására (baktériumok, gombák, korona- és egyéb vírusfajok stb.). Mivel a keringő porral együtt áramlanak, a tér minden pontjára eljutnak, növelve ezzel a megbetegedések számát és a különféle fertőzések terjedését.

A plazma-légtisztítórendszer könnyen telepíthető a már meglévő légkondicionáló és légtechnikai rendszerekbe, biztosítva ezzel a friss levegő egészséges áramlását a különböző helyiségekben. A NUXON™ AIR PLASMA ezen szériájának termékei közvetlenül alkalmazhatók a központi légkondicionáló rendszerek különböző részeiben, beleértve a légszekrényeket (AHU vagy PAU), a Fan Coil-t és a légkondicionáló csöveket is.

A levegő keringetéséért vagy hűtéséért felelős rendszerekben az ionizációs cső nagyszámú iont képes felszabadítani. Az aktív pozitív és negatív ionok képesek kondenzálni a kis részecskéket, növelve ezzel azok térfogatát és súlyát. Ennélfogva a szűrőberendezések segítségével ezek a részecskék könnyen izolálhatók, mialatt az ionok megtámadják a levegőben lévő baktériumokat és vírusokat, a kellemetlen szagokat pedig eltávolítják, javítva ezzel a levegőminőséget. A hidegplazma-technológia elvén működő berendezések hatékonyan célozzák meg a szennyező forrásokat, ezzel párhuzamosan gyors megoldást nyújtva a levegő minőségével kapcsolatos problémákra.

Kérdése van?

Segítségre van szüksége?
Lépjen velük kapcsolatba

    Cart

    No products in the cart.