Gyártói tanúsítványok légfertőtlenítő készülékekhez

A Tanúsítványok a gyártói cikkszámú termék(ek)re vonatkoznak, azonban a termékek beazonosíthatósága érdekében, az oldalunkon az adott terméket a forgalmazói cikkszámmal szerepeltetjük.

Tanúsítvány neveTanúsítvány leírása
CE (minden készülék)Európai megfelelőség; a CE igazolja, hogy a gyártó a forgalmazott terméket megvizsgálta, és az megfelel az uniós szintű környezetvédelmi, biztonsága és egészségügyi előírásoknak.
RoHS (minden készülék)A RoHS direktíva az EU-nak az egyes veszélyes anyagok elektromos és elektronikus berendezésekben való alkalmazásának korlátozását célzó irányelve.
Formaldehid, TVOC, Benzol, Hidrogén-szulfid, Ammónia (NU-701T)A mikrobiológiai vizsgálatot 24 órán keresztül végezték az NU-701T rendszerbe illeszthető készülékre. A teszt során a laboratórium munkatársai teljes VOC-koncentrációt (TVOC) mértek. Az ioncső működése során jelentősen csökkent a levegőben a formaldehid (82.4%-os csökkenés), a benzol (81.8%), a hidrogén-szulfid (85.2%), illetve az ammónia (89.6%) mennyisége. A vizsgálat teljes VOC-koncentráció mérésének eredménye alapján a készülék hatékonysága már 24 órás használat után 91.1%-os.
Reports about density of Plasma ions (plazmasűrűség) – (NU-701T)A plazma- és elektronsűrűség laboratóriumi körülmények között végzett kísérlete alapján a NUXONTM által használt ioncsövek a vizsgálat és az azt követő kalkulációk alapján alkalmasak a levegő fertőtlenítésére.
ISO 9001 Minőségirányítási rendszer“A szabvány olyan minőségirányítási rendszer kialakítását tűzi ki célul, ahol a működési folyamatok szabályozottak, felügyeltek, és folyamatosan fejlesztés alatt állnak, a hatékonyság és a szervezet eredményességének javítása érdekében.” (forrás: TÜV SÜD)
ISO 14001 Környezetirányítási rendszerek“A szabványkövetelmények alapvető célja, hogy a környezetvédelmet és a környezetszennyezések megelőzését összhangba hozza a gazdasági, szociális és jogszabályi követelményekkel.” (forrás: TÜV SÜD)
Staphylococcus albus (NU-701T)Mikrobiológiai laboratórium által végzett teszt, mely kimutatta, hogy a NUXONTM készülékeiben alkalmazott ioncsövek 99.87%-os hatékonysággal csökkentik a Staphylococcus albus nevű baktérium – mely az emberi szervezetben természetes módon jelen lévő faj, ám túlszaporodásuk általában gennyes gyulladásokat, furunkulusokat, keléseket stb. hozhat létre a bőr felületén-, mennyiségét a levegőben.
Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Aspergillus niger (NU-701T)Ezen mikrobiológiai vizsgálat eredményének alapján a NUXONTM levegőfertőtlenítő készülékeiben elhelyezett ioncsövek 90.5%-os hatékonysággal csökkentik a Staphylococcus aureus nevű baktériumtörzs mennyiségét a levegőben, 99.99%-os hatékonysággal az E.coli baktérium mennyiségét, és szintén 99.99%-os hatékonysággal az Aspergillus niger nevű baktérium levegőben jelen lévő mennyiségét.
ASFV African swine fever (afrikai sertéspestis vírus) – (NU-701T)A teszt laboratóriumi körülmények között zajlott, célja az antivirális aktivitás vizsgálata volt. A laboratórium munkatársai azt vizsgálták, hogy a NUXONTM által alkalmazott ioncsövek milyen százalékban képesek inaktiválni az afrikai sertéspestis vírust. A vizsgálat három körben zajlott, az első vizsgálat 1 perc, a második 5 perc, míg a harmadik 10 perc után mérte az adott vírus mennyiségét. Az eredmények alapján az ioncső 99.99%-os hatékonysággal képes inaktiválni az ASFV-t.
EMC Elektromágneses kompatibilitás (falra szerelhető és rendszerbe illeszthető termékek) 
ISO 13485 Orvostechnikai eszközök“Az ISO 13485 szabvány, jelenleg az orvostechnikai eszközök minőségirányítási rendszerére vonatkozó, szabályozási célú követelményeket tartalmazó ISO 13485:2016 szabvány adja meg az alapot az orvostechnikai eszközök életciklusában érintett szervezetek minőségirányítási rendszereihez.” (forrás: SGS)
H1N1 (NU-701T)Analízis és riport a NUXONTM készülékeiben alkalmazott ioncsövek hatékonyságáról a H1N1 influenzavírus ellen. A tesztet mikrobiológiai laboratóriumban végezték, és az eredmények alapján az ioncsövek a levegőben jelen lévő H1N1 vírust 99.90%-os hatékonysággal inaktiválták.
Enterovírus-71 (NU-701T)A mikrobiológiai laboratóriumban végzett vizsgálat és annak riportálása alapján a NUXONTM készülékekben használt ioncsövek az Enterovírus-71 – mely a bélrendszerben megtelepedő baktériumok egyik fő csoportja – levegőben jelen lévő mennyiségét két órás vizsgálat után 99.87%-os hatékonysággal inaktiválták.
HCoV-229E-Virus Inactivation Test (NU-701T)A vizsgálat mikrobiológiai laboratóriumban készült. A laboratórium munkatársai 10, 30, illetve 60 perc után ellenőrizték a NUXONTM készülékeiben alkalmazott ioncsövek inaktiválási hatékonyságát a HCoV-229E vírussal szemben. Az ioncső a vizsgálat eredménye alapján 99.99%-os vírusinaktiválási hatékonyságot ért el a humán koronavírus 229E fajtájával szemben.
Antiviral Activity Value (SARS) – (NU-701T)A laboratóriumi vizsgálat a NUXONTM készülékeiben elhelyezett ioncsövek antivirális aktivitását vizsgálták a SARS vírussal szemben. A vizsgálat 1, 5, és 10 perc után ellenőrizte az aktivitás hatékonyságát, az eredmények alapján pedig az ioncső 99.99%-os hatékonysággal volt képes inaktiválni a SARS vírust.
UL 867 Ozone StandardKészülékeink rendelkeznek a nemzetközi szabványok szerinti UL 867 zéró ózon besorolású tanúsítvánnyal.