AirLite technológia

tecnologia-airlite

AirLite technológia

Az Airlite 100%-ban ásványi anyagokból készült festékbe ágyazott technológia, amely képes teljesen természetes módon megtisztítani a levegőt. Az Airlite termékek VOC értéke kevesebb, mint 0,1 gramm/liter, ami a világon a legalacsonyabb érték a piacon lévő festékek között. Emiatt, valamint a ragasztók, oldószerek és egyéb vegyi termékek hiányának köszönhetően az Airlite teljesen szagtalan, és nem szükséges a helyiségek szellőztetése a felhordás után. Teljesen ásványi összetételének köszönhetően – és mivel kőolajszármazékoktól mentes –, a fény energiáját felhasználva az Airlite megszünteti a levegőben jelen lévő főbb szennyező anyagokat (beleértve az emberi egészségre káros Nitrogén-oxidokat), és megakadályozza a baktériumok, penészgombák és spórák szaporodását, amelyek légúti betegségeket okozhatnak, megszünteti a rossz szagokat és megakadályozza a szennyeződések megtelepedését a falon.

Az Airlite falfesték képes minimalizálni az épületekből származó üvegházhatású gázkibocsátás mértékét. 

Technológiájának köszönhetően az Airlite a legjobb választás, hogy megtisztítsa környezete felületeit a vírusoktól, baktériumoktól és penésztől, méghozzá 99% feletti hatékonysággal. Az Airlite erős vírusölő tulajdonsággal rendelkezik, emellett pedig legalább ugyanolyan levegőtisztító erővel rendelkezik, mint egy azonos területű magas fákból álló erdőterület.

Az Airlite szereti a Földet

Az Airlite az első olyan wellness termék az építési környezet számára, amely a teljes életciklusa során, a gyártástól az ártalmatlanításig a környezet és a körforgásos gazdaság elveinek tiszteletben tartásával készült. 

Egy Olaszországban és a világon is egyedülálló technológia születése és fejlődése

Az Airlite az otthonokban, munkahelyeken és szabadidős helyszíneken belül és kívül tartózkodó emberek gondozására tervezett, 100%-ban ásványi festékbe ágyazott technológia, amely teljesen természetes módon tisztítja a levegőt.

A levegő minősége és a Covid-19

Az Arpae, a Bolognai Egyetem és a Public Health England által közösen végzett legújabb tanulmányok összefüggést mutattak ki a levegő magas részecskekoncentrációja által okozott szennyezés és a Covid-19 betegség között.

Beteg épület szindróma: a levegőminőséget érintő kockázatok

Beteg épület szindróma akkor lép fel, ha egy zárt környezetet rossz levegőminőség jellemez, ami az épületben tartózkodó személyeknél bizonyos tünetek megjelenéséhez vezet.

Mert fontos, hogy a gyerekszobát gondosan fessük meg…

Minden újdonsült szülő arra vágyik, hogy különleges, egészséges helyet biztosítson gyermeke számára az alváshoz és pihenéshez. De vajon a gondoskodás és a védelem e csodálatos és természetes ösztöne káros lehet-e gyermekeinkre nézve?

Tízből kilenc gyermek szennyezett levegőt lélegez be

A WHO szerint tízből kilenc gyermek szennyezett levegőt lélegez be. A probléma nemcsak a fejlődő országokat érinti, hanem az iparosodott országokat is, ahol a szennyezési küszöbértékek meghaladják a megengedett szintet.

Tisztítsa meg a levegőt

Az Airlite a szennyező anyagok és káros vegyi anyagok, például a formaldehid semlegesítésével tisztítja a levegőt. 100 négyzetméter Airlite-tal festett területnek ugyanolyan tisztító hatása van, mint 100 négyzetméternyi lombos fának.

Megszünteti a szagokat

Az Airlite teljesen szagtalan ásványi festék, mivel nem tartalmaz olyan vegyszereket, mint a ragasztók, oldószerek vagy más kémiai vegyületek. Technológiájának köszönhetően a szagmolekulák lebontásával, szűrők vagy dezodorok használata nélkül semlegesíti a rossz szagokat.

VOC-mentes

Az Airlite VOC-tartalma kevesebb mint 0,1 gramm/liter, ami a legalacsonyabb érték a piacon kapható festékek között. Nemcsak, hogy nem juttat VOC-t a levegőbe, hanem innovatív technológiájának köszönhetően csökkenti annak koncentrációját minden beltéri és kültéri környezetben.

Segítségre van szüksége?

pexels-malte-luk-1669754

Gyakran ismételt kérdések

Az Airlite egyedülálló piaci termék, mivel ez az első olyan technológia, amelyet kizárólag az emberek és más élőlények gondozására terveztek. A levegő tisztításához ugyanazt az elvet használja, melyet a természet is alkalmaz. Ahogyan egy vihar után a természetes elektromosság ionokat termel, amelyek megtisztítják a levegőt, úgy az Airlite is természetes módon termel negatív ionokat azon a felületen, ahol alkalmazzák. Amikor a levegő megérinti a felületet, természetes módon megtisztul.
Az Airlite belső és külső falakhoz egyaránt kapható. Az Airlite festék előnyei beltéri és kültéri használat esetén is ugyanazok. A kültéri festékkel a nyári hónapokban csökkentheti a légkondicionálási költségeket, ami akár 29%-os energiamegtakarítást eredményezhet.
Az Airlite-ot normál festékhez hasonlóan kell alkalmazni, hengerrel, ecsettel vagy festékszóróval.
A falnak épnek és tisztának, por- és zsírmentesnek kell lennie, mint egy hagyományos festésnél.
Az Airlite felhordása előtt a falat Airlite Base alapozóval kell kezelni. Az Airlite felhordási ciklusához egy első réteg Airlite Base és egy második réteg Airlite Interior / Exterior szükséges. A legtöbb hagyományos festékhez általában egy réteg alapozó és két réteg fedőlakk szükséges.
Az Airlite könnyen alkalmazható új és meglévő felületeken egyaránt. Szinte minden építészeti felületen alkalmazható, akár újonnan épült, akár már festett. Az egyetlen kivétel az üveg.
Igen, a napfényvisszaverő tulajdonsága miatt javasoljuk az Airlite tetőn történő alkalmazását. Az Airlite alkalmas meleg és napos környezetben elhelyezett épületek tetőire, mivel visszaveri a napfény meleg komponensét, így hűvösebbé teszi a környezetet (az Airlite Exterior magas SRI indexe 108-112). Így nyáron akár 29%-kal csökkentheti a légkondicionálási költségeket.
Az Airlite erőteljes természetes oxidáló hatásának köszönhetően megakadályozza a penész kialakulását a falak felületén több mint 99,99%-ban megszüntetve azt még a hőhidakon is, tökéletesen egészségessé téve a környezetet gombaölő szerek és penész elleni gyógyszerek használata nélkül, amelyek viszont káros anyagokat juttathatnak a környezetbe.
Az Airlite a felszíni baktériumok 99,9%-át elpusztítja, beleértve az antibiotikumoknak ellenálló szuperbaktériumokat is. A baktériumokat a felületi oxidáció és a magas lúgosság kettős hatása pusztítja el.
Az Airlite természetes módon csökkenti a szagokat: feloldja a szagmolekulák közötti kötéseket dezodorok, elektromos vagy kémiai szűrők nélkül. A rossz szagokat potenciálisan veszélyes anyagok hozzák létre, amelyek irritálhatják a szaglórendszert, kellemetlen érzést keltve. Ezek megszüntetésére általában dezodorokat és parfümöket használnak, amelyek nagyszámú kellemes illatú molekulát bocsátanak ki a levegőbe, például a rossz szagok elrejtésére. Az Airlite ezzel szemben oxidáló hatásának köszönhetően, természetes módon közvetlenül csökkenti a rossz szagokat okozó molekulákat, megszabadítva a levegőt minden káros vegyülettől. Ily módon nemcsak a szagok, hanem az azokat előidéző okok teljes és hatékony csökkentése is megvalósul.
Az Airlite fehér és 180 elegáns színben kapható.
Az Airlite előnyei hosszú ideig tartanak. Amíg fény és páratartalom van a levegőben, az Airlite előnyei mindig aktívak maradnak. A festék mechanikai időtartama teljesen más, mert szigorúan az aljzattól és a festék természetes élettartamától függ. Az Airlite tulajdonságainak hatékonyságát 10 évig garantáljuk.
Az Airlite ásványi porfesték, és nem tartalmaz kőolajból származó adalékanyagokat. Az egyetlen adalékanyag a víz, amelyet a festőnek kell hozzáadnia az Airlite porhoz a festék elkészítéséhez. Az Airlite kötőanyaga szintén ásványi eredetű. A hagyományos festékben az olyan adalékanyagokra, mint például a növényvédő szerek, azért van szükség, hogy a festékben ne alakuljon ki penész, és ne okozzon allergiát vagy légzőszervi problémákat.
Mivel cementalapúak, garantáljuk a legjobb eredményeket betonfelületeken vagy száraz kőfalakon történő alkalmazás esetén. Az Airlite azonban fémfelületekre is alkalmazható, amennyiben a felületeket jó epoxy alapozóval kezelik.
Mivel cementalapúak, garantáljuk a legjobb eredményeket betonfelületeken vagy száraz kőfalakon történő alkalmazás esetén. Az Airlite azonban fafelületekre is alkalmazható, amennyiben a felületeket jó fa alapozóval kezelik.
Az Airlite Interior és Airlite Exterior bevonattal bevont felületek rendszeres tisztítását nem javasoljuk, mivel egyik termék sem mosható. Ha mosható felületre van szüksége, akkor alkalmazhatja az Airlite Ioniqa, antibakteriális festékünket.
Cart

Nincsenek termékek a kosárban.