nuxon_pozitiv_ion

Várjuk leendő viszonteladó partnereink jelentkezését!

Ha Ön is részt szeretne venni egy olyan innovatív levegőfertőtlenítési technológia– a NUXPlasma Technology – széles körű elterjesztésében, amely a légfertőtlenítés jövője már ma. Ha szeretne élen járni a bipoláris ionizációra épülő hidegplazmás-technológiában és ezzel versenyelőnyhöz jutni a piacon.

Ha fontos az ön számára, hogy személyesen ismerje légfertőtlenítő beszállítóját, aki rendszeresen ellátja önt naprakész szakmai információkkal, támogatással. Ha épületgépészeti tervezés során a NUXON™ AIR PLASMA légtisztító és légfertőtlenítőt berendezéseit részesíti előnyben, illetve ha beruházóként elsődlegesen ezeket tervezi beépíteni.

Ha a NUXON™ AIR PLASMA rendszerbe illeszthető, falra vagy mennyezetre szerelhető termékeit szeretné beépíteni pl. légtechnikai, léghűtési rendszereibe és így együtt értékesíteni. Ha lakossági termékportfólióját kívánja bővíteni a NUXON™ AIR PLASMA hordozható készülékeivel.

Természetesen nyitottak vagyunk más típusú együttműködési megoldásra is. Viszonteladó partnereinknek jelentős kedvezményeket, egyedi feltételeket és rugalmas, profizmuson alapuló együttműködést ígérhetünk!

Várjuk jelentkezését, működjünk együtt!

nuxon_viszonteladoknak

Kérjük, küldje el nekünk elérhetőségeit, valamint üzenetét az alábbi űrlap segítségével, Ügyfélszolgálatunk 24 órán belül, hétvégén és munkaszüneti napon 72 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Info

+36 1 609 5533

+36 20 380 1171

1156 Budapest, Nádastó park 23.

Iratkozzon fel!

Ugye, nem szeretne lemaradni kihagyhatatlan ajánlatainkról?

Adja meg e-mail címét, hogy személyesen is tájékoztathassuk
aktuális híreinkről, kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Elérhetőségeink

+36 20 380 1171

1149 Budapest, Egressy út 27–29. 3/B.