Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

Kik vagyunk mi?

Köszöntjük a Mielemed MPM Kft. honlapján

Versenyképessebbé tesszük vállalkozását

Járuljon hozzá aktívan és tudatosan az éghajlatvédelemhez és környezetünk megóvásához. Csökkentsük együtt élete, tevékenysége karbonlábnyomát, tisztítsuk meg együtt otthona, környezete, irodája, műhelye, telephelye levegőjét.
Díjmentes szakmai tanácsadás
Szerviz és Beüzemelés
Finanszírozási megoldások, Pályázat, Lízing

Tanúsítványok

Kifogástalan ügyfélvélemények és visszajelzések alapján – 2021.

Versenyképessebbé tesszük vállalkozását

A NUXON légfertőtlenítő megoldásai széleskörű felhasználhatóságot biztosítanak. 

Legyen szó akár kisebb, vagy nagyobb irodáról, nagy forgalmú közösségi épületről, ipari létesítményről vagy vendéglátó egységről, minden esetben hatékony és könnyen kivitelezhető megoldásokkal szolgálhatunk. 

Szakértő kollégáink díjmentes tanácsadással segítik önt, hogy minden esetben a lehető optimális technológiával lássuk el vállalkozását: legyen szó fertőtlenítő festékről, melyet bármely felületen alkalmazhat, vagy olyan rendszerekbe illeszthető készülékekről, melyek professzionális metódusaikkal energiahatékonyan, környezetkímélő módon fertőtlenítik az önt körülvevő levegőt. Az ön dolga mindössze annyi, hogy felkeresi ügyfélszolgálatunkat, ahol azonnal hasznos tanácsokkal látják el önt, majd összekötik szakértő kollégáinkkal, akik mind a választásban, árkalkulációban, helyszíni felmérésben, és a kivitelezésben is az ön segítségére lesznek. Mindezek mellett szervizünk teljes körű szakértelemmel, mérnöki pontossággal hajtja végre a felmerülő javítási-, illetve karbantartási feladatokat. Hiszünk a közös munkában, mindig hosszútávú együttműködésben gondolkodunk, mivel számunkra elengedhetetlen, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Hírek

Tudjon meg többet rólunk, olvasson híreket az ipari szektorból vagy tájékozódjon szakmai anyagainkból

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.