Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

Felhasználási területek

Ajánlott felhasználási területek

A NUXON egyik legfőbb célja, hogy a vállalkozások munkáját hatékonyan legyen képes segíteni, emiatt kiemelkedő fontosságot élvez számunkra ügyfeleink elégedettsége. Ha ön vállalatvezetőként tevékenykedik, és fontosnak tartja, hogy dolgozóit biztonságban és egészségben tudja, akkor nálunk biztosan megtalálja a megfelelő terméket. Széles termékkínálatunkkal minden területen megfelelő megoldást tudunk biztosítani, legyen szó irodai levegőtisztításról, ipari egységek levegőjének fertőtlenítéséről, esetleg fertőtlenítő falfestésről.

Irodaházak

Az irodákban, irodaházakban általában központi szellőztetőrendszer áll rendelkezésre a levegőcsere folyamatához. Azonban ezekben a felgyülemlő por mellett számos káros mikroorganizmus is fellelhető. Emellett szervezetünk minden nap ki van téve a bútorokból, vegyszerekből eredő különböző káros vegyületeknek. A NUXON megoldásai között légtisztító falfesték is fellelhető, mely alighanem minden felületen használható, de a már meglévő rendszerekbe illeszthető tisztító és fertőtlenítő berendezések választéka egyaránt széles.

Közintézmények

Forgalmas intézményekben kiemelkedően fontos, hogy megfelelő óvintézkedéseket téve megvédjük a látogatók, ügyfelek egészségét. A már meglévő légtechnikai rendszerekbe integrálható termékek kiemelkedően jó megoldást nyújthatnak a beltéri levegő átfogó fertőtlenítésére. Rendszerekbe telepíthető berendezésekből rendelkezésre áll MESP technológiával működő készülékek. Ezen intézményekben azonban ajánlott a teljesen természetes alapanyagokból álló, levegőtisztító Airlite falfesték használata is.

Lakóépületek, társasházak, családiházak, lakások

Az otthon biztonsága és védelme minden ember számára kiemelkedően fontos. De mit tehetünk a lakóépületek, társasházak minőségi levegőjének érdekében? Válasszák a légtisztító Airlite falfestéket, mely egy maximálisan természetes festék, teljes mértékben szag- és vegyszermentes, emellett képes minimalizálni az épületekből származó üvegházhatású gázkibocsátás mértékét. Otthona frisslevegő-ellátásáért válassza mobilis készülékeinket, vagy látogasson el a Piactérre, ahol háztartási levegőtisztítóinkat is megismerheti.

Szállodák, éttermek, panziók

Forgalmas szállodák, éttermek, panziók életében elengedhetetlen, hogy a tulajdonosok kellő figyelmet szenteljenek az érkező vendégek egészségének. Éttermek esetében nem csupán a levegő tisztítása, de annak szagtalanítása is fontos tényező, így kifejezetten ajánljuk azon berendezéseinket, melyek konyhatechnológiai használatra lettek tervezve. Szállodák esetében kiváló megoldás lehet a MESP technológia alapján működő fertőtlenítő légfüggöny, mely megakadályozza a külső szennyezett levegő bejutását a zárt térbe. Mindemellett ajánlott légtisztító falfesték használata is.

Agrár szektor, állattenyésztő telepek

A levegő ionaránya nem csak az emberekre van hatással, a haszonállatok is lehetnek kevésbé ellenállók a fertőzéseknek, lehetnek depressziósak, mely tényezők mind kihatnak az állattenyésztés eredményességére. A telepen lévő levegő minősége pedig az ott dolgozók egészségére is nagy hatással van. Az ilyen légkör allergiás légzőszervi betegséget válthat ki, és súlyosbíthatja az esetleg már meglévő légúti allergiát. Válassza MESP technológián alapuló mennyezetre szerelhető készülékeinket, ha különös figyelmet fordít állatai és dolgozói egészségére.

Iparcsarnokok, feldolgozó ipar

Ipari környezetben, gyárakban nem csak azért érdemes figyelni a levegő tisztaságára, mert nagy a beáramló embertömeg, de azért is, mert a különböző vegyszerekből, farostokból, szőnyegekből, szigetelőanyagokból áradó vegyületek komoly egészségkárosító hatással rendelkeznek. Élelmiszeriparban az eltarthatóság kérdése kiemelten fontos, melyben a tiszta levegőnek kulcsszerepe van, hiszen a levegőfertőtlenítés hatására kevesebb lesz a megtapadni képes kórokozók száma, azok ugyanis a tisztítási folyamat következtében nem jutnak vissza a levegőbe. 

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.