Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

Hatékonyan támogatja a fenntarthatóságot – Esettanulmány az egyik budapesti ügyfelünknél

Hatékonyan támogatja a fenntarthatóságot – Esettanulmány az egyik budapesti ügyfelünknél

A konyhai gőzök és füstök több, mint 300 féle káros anyagot tartalmaznak, melyeknek jelentős hányada bizonyítottan rákkeltő is. Füst és por keveréke, olajok és zsírok gőzével, valamint a szagokért felelős változatos molekulákkal.

Az ESP (elektrosztatikus leválasztás) és UV (ultraibolya) technológiával ellátott Nuxon AirQuality konyhai rendszert úgy terveztük, hogy a konyhai füstből leválasztja a káros részecskéket és a szagokat, így a kibocsátott levegő szag- és szennyezőanyag-mentes.

Egyik budapesti ügyfelünknél fotózott készülékünk hat hónapon keresztül, hétfőtől-péntekig, napi 12 órában üzemelt, és egy (döner) forgó grilltől és dupla fritőztől szívta el az olajgőzös-füstös levegőt.

A fényképen a készüléktől távozó légcsatornát láthatjuk, és a szagtalanító UV-csöveket. Hat hónap üzem után is ilyen tiszták maradtak.

Az előző fotón látható részek azért tudtak ilyen tiszták maradni, mert az ESP szűrő lemezei fogták fel a szennyeződéseket. Ezen a fényképen látszik az elszennyeződött ESP szűrő, amit mosással fémtisztára takarítunk.

Ezen a helyszínen egy készülék üzemel, de a konyha nagyságától függően a kombinált légtisztító és szagtalanító modulárisan sorolható. Könnyen karbantartható. IP54 és IP65 védettsége miatt kültéren is telepíthető. A szagtalanító UV lámpa élettartama 9000 óra, ami napi 12 óra működés mellett mintegy két év. A szűrés hatásfoka legalább 97%, a szag eltávolítási hatásfoka pedig eléri a 90%-ot.

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.