Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

Standard Bank, South Africa

Projekt leírása

46 AHU MESP technológiás készülék telepítése a Johannesburg-ban található Standard Bank South Africa épületén belül. A telepítés célja a levegő magas fokú tisztítása, a szennyező részecskék, illékony szerves vegyületek eltávolítása volt a beltér levegőjéből. A telepítés előtt a tér PM2.5 tartalma 250 PPM, míg TVOC-tartalma 1500 PPM volt. A használat során ezek az értékek radikális csökkenést mutattak, ugyanis a PM2.5 tartalom 250-ről egészen 20 PPM-re csökkent, míg a TVOC 1500-as PPM értéke kevesebb, mint 10 PPM-re.

Miért az MESP technológiát választották?

Új technológia

Új generációs beltéri levegőtisztító technológia, amely egy nagy hatékonyságú légtisztítási és sterilizálási megoldás erős elektromos mezejű szigetelt szűrőn keresztül.


Energiatakarékosság

Az alacsony légnyomásesés miatt termékeink alacsony energiaellátással működnek. A HEPA-szűrők használatához képest a MESP tisztítót használó ventilátorok energiafogyasztása 50-60%.


Költséghatékonyság

A kisebb légáramlás kisebb áramfogyasztást, kevesebb energiaigényt jelent, azaz a végén jelentős költségmegtakarítást az üzemeltetési költségekben. A szűrők lemoshatók, és jellemzően 10 évig nem veszítenek hatékonyságukból, mely újabb költségmegtakarítást jelent.
Cart

Nincsenek termékek a kosárban.