Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

Búcsúzzon el az ipari légszűrőbetét-cserétől legalább 10 évre!

Az ipari légszűrők cseréje sok kihívással jár. A hagyományos fizikai légszűrők használata gyakran követel komoly idő- és pénzbefektetést. Az ilyen szűrők – szűrési módjukból adódóan – gyorsan elkoszolódnak, eltömődnek és hulladékká válnak, ami elkerülhetetlenül szükségessé teszi a gyakori szakszerű karbantartást és szűrő cserét. Ezek a műveletek pedig nem csak időigényesek, hanem magas fokú szakértelmet és minőségi szűrőutánpótlást is igényelnek.

A mindennapi használat során a hagyományos fizikai szűrővel ellátott légszűrő berendezések jelentős mennyiségű hulladékot termelnek, ami nem csak a környezetre van káros hatással, hanem a vállalkozások számára is plusz költségeket generálhat. A szűrők gyakori cseréje nem csak költséges, de a nem megfelelő minőségű cserealkatrészek alkalmazása esetén a teljes légszűrőrendszer hatékonysága is csökkenhet, vagy akár a teljes berendezés meghibásodhat, ami nem csak szerelési költségeket vet fel, de feltételezi, hogy a légszűrés a probléma elhárításáig szünetelni fog. Ez pedig számos esetben nem megengedhető, kockázatos vagy akár veszélyes is lehet.

Kerülje el a légszűrő cserét elektrosztatikus légtisztító berendezésekkel

Az elektrosztatikus légszűrők számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos megoldásokkal szemben. Az elektrosztatikus légszűrés egy innovatív technológia, amely lehetővé teszi a légszűrők több mint 10 évig történő használatát anélkül, hogy cserére lenne szükség.

Az elektrosztatikus szűrők moshatóak, ami azt jelenti, hogy nincs szükség a gyakori szűrőcserére, és ezáltal jelentősen csökkenthető a hulladéktermelés is. Emellett a karbantartás jóval kevesebb költséggel és időráfordítással jár – egyszerű mosással karbantartható a szűrő, és máris újra maximális hatékonysággal üzemelhet a légszűrő berendezés.

Nem kell aggódni a szűrő minősége miatt sem, mivel ezek a szűrők stabil teljesítményt nyújtanak az egész élettartamuk alatt. Ez biztosítja, hogy a szűrőrendszer mindig optimálisan működjön. Így nem kell attól tartani, hogy a nem megfelelő minőségű cserealkatrészek rontják a szűrési hatékonyságot vagy veszélyeztetnék az egész rendszer működését.

Az elektrosztatikus légszűrés tehát egy hatékony, hosszú távú és környezetbarát megoldást nyújt az ipari légszűrő rendszerekben. Az elektrosztatikus szűrők használata jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket, az időráfordítást és a hulladéktermelést, miközben megbízható teljesítményt nyújtanak. A hagyományos légszűrők, mint például a HEPA filterek ugyan ma már remek teljesítményt nyújtanak, de a gyakori csereszükségletük okán már távolról sem jelentenek annyira vonzó megoldást, mint az elektrosztatikus szűrők.

Ha elektrosztatikus légszűrés, akkor NUXON AirQuality

Elektrosztatikus légszűrők tekintetében a NUXON fémjelzi a csúcsminőséget. A NUXON biztonságos, magas élettartamú berendezéseket kínál, emellett komplex telepítési, karbantartási szolgáltatást is nyújt, és remek ár-érték aránnyal biztosítja, hogy az ipari légszűrő alkalmazások üzemeltetése többé ne jelentsen gondot a vállalatok számára.

Ha Ön is megelégelte a hagyományos, fizikai szűrőkkel járó tortúrát és helyette hosszú távú, megbízható és környezetbarát megoldást keres ipari légszűrésre, érdemes megfontolni az elektrosztatikus légszűrők alkalmazását. 

Búcsúzzon el a gyakori szűrőcseréktől, és válassza a jövő technológiáját!

(Fotók: NUXON, AirQuality)

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.