Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

A tiszta levegő a városban is elérhető

tiszta levegő

Sokan úgy vélik, hogy aki városba költözik, az kénytelen lemondani a friss, tiszta levegőről. Ez azonban nem igaz, hiszen, ha valaki városban lakik, modern légtisztító készülékek segítségével biztosíthatja akár a friss hegyi levegő érzetét otthonában, munkahelyén. Az alábbiakban bemutatjuk a beltéri levegő tisztítására és fertőtlenítésére megalkotott NUXON termékcsaládot!

A NUXONTM egy professzionális termékcsalád, amelynek minden tagja egyedi paraméterekkel rendelkezik, így a lehető legjobb minőségű levegőt biztosítja a család minden egyes tagja számára. Talán még sosem volt annyira égető kérdés a levegő tisztasága, mint napjainkban. Számos betegség és kártékony mikroba terjed a levegő útján. Az ezek által okozott megbetegedések a mindennapokra is kihatással vannak. Éppen ezért fontos tenni ellenük. Nem meglepő módon a zárt terekben jobban terjednek a betegségek, ezért ezen terek levegőjének tisztítása különösen fontos. Érdemes tisztában lenni vele, hogy a belső terekben sokkal nehezebben, lassabban megy végbe a levegőcsere, főképpen, ha nincs beszerelt légcserélő rendszer. A porszemcséken megtapadt vírusok, baktériumok, valamint bizonyos gombaspórák szaporodásának is magas a lehetősége, ezáltal nagyobb eséllyel fognak a bent tartózkodók megbetegedni.

A NUXONTM mesterséges ionizációs technikát alkalmaz. A NUXONTM berendezések a legszigorúbb, 21. századi, minőségi és modern technológiai kritériumoknak is tökéletesen megfelelnek. A NUXONTM készülékei sokkal egészségesebbé teszik a belső terek levegőjét, ide értve az otthont, a munkahelyet és minden olyan belső közeget, mely a mindennapi tevékenységek színteréül szolgál. Ha Önnek is fontos családja egészsége és szeretne friss, kristálytiszta levegőt szívni, akkor látogasson el a nuxon.hu honlapra, ahol bővebb információt szerezhet az alkalmazott technológiákról és megtekintheti a termékeket!

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.