Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

Az Airlite megvédi a vendégek egészségét a szállodában

airlite_szalloda

Az Airlite megvédi a vendégek egészségét a szállodában

A zárt terek légszennyezettsége veszélyt jelent a jólétre és az egészségre. Ez a szálláshely sikerének kockázatát is magában hordozza: ha nem teremtik meg az ideális feltételeket a vendégek kellemes időtöltéséhez, az az ügyfelek elvesztéséhez vezethet, és ez hatalmas gazdasági veszteségeket okozhat.

Az emberek egyre igényesebbek: a környezet higiéniájára, a levegő minőségére vonatkozó elvárás és odafigyelés határozottan megnőtt az elmúlt években.

A témával kapcsolatos legújabb kutatások és tanulmányok is arról tanúskodnak, hogy az egészségügyi veszélyhelyzetek fokozzák a felhasználók tudatosságát: nőtt azon ügyfelek aránya, akik a szállodaválasztás előtt értékelik a higiéniával kapcsolatos bejegyzéseket. Továbbá, amikor nyilvános helyre megyünk, egyre többen tekintjük fontosnak a beltéri levegő minőségét, mint az egészség fontos kritériumát.

A baktériumok, a páratartalom, a gombák, a penészgombák és a kellemetlen szagok betegséget, fertőzést okozhatnak a helyiségben tartózkodóknak. Torokfájás, bőrgyulladás és allergia: ezek a leggyakoribb problémák, amelyek abból adódhatnak, hogy olyan helyen tartózkodunk, ahol a levegő nem megfelelően tisztított.

A kínált szolgáltatások magas szintű minősége biztosítja, hogy az ügyfelek elégedetten távozzanak a szállodából.

A levegő minőségének fontossága egy szállodában

A Turisztikai Világszervezet felmérése szerint Európa a leglátogatottabb kontinens.

Becslések szerint az európai idegenforgalmi ágazat 67,2 milliárd eurót tesz ki, ami a GNP hozzávetőleg 4,2%-a. Egy ilyen fontos piac folyamatos bővüléséhez elengedhetetlen a szálláshelyek minősége mind a vendégek, mind a személyzet számára.

Az ügyfelek egyre jobban tudatában vannak a szállodák környezeti hatásainak, és nagyobb felelősséget várnak el az üzemeltetőktől.

A vendégek által különösen értékelt egyik tényező minden bizonnyal az egészséges levegő. A szállodákban ez nemcsak az ügyfelekre, hanem az alkalmazottakra is jelentős hatással van, mivel javítja a teljesítményüket.

A beltéri levegő tisztítására szolgáló szellőzőrendszerek használata azonban magas energiafogyasztást és magas működési költségeket eredményez. Ez a helyzet a szálláshelyek esetében különösen súlyos, mivel a felhasznált energia mennyisége négyszerese a magánlakásokénak.

Ezenkívül az intenzív helyiséghasználat miatt felmerülő fűtési, hűtési, karbantartási és korszerűsítési költségek tovább növelik a problémákat és a kiadásokat

Airlite a vendéglátásért

Az Airlite-ot úgy tervezték, hogy gondoskodjon az emberekről az otthonukban és azon kívül, a szabadidejükben és a munkahelyükön. Az Airlite egy 100%-ban zöld technológia, amely úgy alkalmazható, mint egy normál festék, és amely természetes módon tisztítja a levegőt. Rendkívüli technológiájának köszönhetően megakadályozza a penész kialakulását, vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik, semlegesíti a szennyeződéseket és megszünteti a szagokat, így teljes biztonságot nyújt az emberek és a környezet számára.

A 0,1 gramm/liter alatti VOC-tartalmával az Airlite a világon a legalacsonyabb értéket jegyzi a piacon lévő összes festék közül. Emiatt, valamint attól, hogy nem tartalmaz oldószereket, tapadást javító vegyianyagokat és egyéb kőolajból származó vegyületeket, valójában nem szükséges a helyiségek szellőztetése alkalmazása után, mivel teljességgel mérgezőanyag mentes és szagtalan.

A szálláshely belső falain használt Airlite nemcsak a levegő egészségességét, hanem a vendégek komfortját is javítja a szobákban.

Airlite: természetes, innovatív és fenntartható termék

A falra kerülve az Airlite úgy hat, hogy eltávolítja a levegőben jelen lévő fő szennyező anyagokat, például a nitrogén-dioxidot (NOx) és a kén-dioxidot (SOx), megakadályozza a baktériumok és penészgombák szaporodását, semlegesíti a szagokat és eltávolítja a vírusokat, köztük a Covid-19 vírust.

Hogyan?

Természetes vagy mesterséges fény jelenlétében az Airlite a fotovoltaikus panelekhez hasonló félvezető technológiát alkalmazva elektromos töltéseket hoz létre a fal felületén. Ezek az elektromos töltések egyesülnek a levegőben lévő vízgőzzel és oxigénnel, negatív ionokat hozva létre, amelyek semlegesítik a levegőben lévő szennyező anyagokat, amint azok érintkezésbe kerülnek a fallal. Ezzel olyan élőhelyet teremt, ahol nem alakulhatnak ki szennyező vagy egészségre káros anyagok.

Ezért az Airlite-nak köszönhetően létesítményének belső környezete természetesen tisztább, védettebb és biztonságosabb lesz vendégei és az ott dolgozó személyzet számára.

Forrás: airlite.com

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.