Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

Egy lépéssel több…

Egy Lépéssel Több, Hajós István Alapítvány

Folyamatosan keressük, hogy hol van ránk szükség, hogy hol segíthetünk – pontosabban, amit a napokban kaptam útravalóként szemléletfejlesztő pontosítást: hogy hol és kivel működhetünk együtt. És ez nagy különbség. Abban hiszünk, hogy az egyszeri adományozásnál nagyobb hatást érhetünk el, ha a szervezet és az általa támogatottak rendszeresen, hosszú távon számíthatnak ránk.

„Egy baráti család nehézségeit testközelből is megtapasztaltam. Az évek során láttam milyen komoly kihívásokkal néznek szembe mind az anyagiak kapcsán, mind a társadalom hozzáállása miatt. Mikor megismertem az alapítvány küldetését egyértelmű volt, hogy nekünk is lépnünk kell”. 

– Huber Anikó gazdasági igazgatónkat megérintette az Egy Lépéssel Több, Hajós István Alapítvány küldetése, melyhez kitüntetés csatlakoznunk és abban bízunk, hogy a jelenlegi havi 10.000.- Ft-os összeget nem csak biztosan és hosszú távon garantáljuk, de a jövőben közös sikereinknek köszönhetően folyamatosan emeljük is.

Az alapítvány kiváló kezdeményezése, a „Fogadj örökbe egy családot!” a rászoruló családokat havi rendszerességgel támogatja. Ennek a programnak köszönhetően lehetőség nyílik rá, hogy egy egész családot karoljunk fel, akiknek rendszeres anyagi segítséget nyújtunk minimum 1 éven keresztül. A beteg gyermekeket gondozó vagy nevelő családok támogatására már havi 5000 forinttól is lehetséges. A beérkezett adományokat a családok nem készpénzben kapják meg, hanem a beérkezett összegből a család által beküldött csekket, gyógyszereket, hiteltörlesztéseket közvetlenül a szolgáltatónak fizetjük így a támogató is meggyőződhet róla, hogy adománya milyen sokat jelent.

„Az alapítvány célja ezzel a programmal az, hogy hosszú távú és fenntartható segítséget nyújtson a rászorulóknak

Maximálisan egyetértünk az alapító mondatával, mi is a fenntarthatóságban hiszünk. Minden téren – társadalmi felelősségvállalásaink kapcsán is. És hisszük, hogy együtt minden könnyebb és csak közös tettekkel érhetjük el társadalmi céljainkat. Egyszer azt hallottam, hogy nem egy gyerekkel – jelen esetben családdal kell ezret lépni, hanem ezerrel egyet. Kérjük, hogy fontold meg nektek belefér -e: Egy lépéssel több…

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.