Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

Friss levegő az éttermekben

Friss levegő az éttermekben

Az éttermet kellemessé tevő különféle szempontok közül minden bizonnyal a levegő minősége az egyik legfontosabb.

Ezért a szigorú minőségi előírásokkal rendelkező konyhákban már ma is különböző technológiákat alkalmaznak, hogy megakadályozzák a kellemetlen szagok terjedését és az egészségre ártalmas baktériumok felhalmozódását a levegőben, amelyek jelenléte akár egészségügyi kockázatot is jelenthet. Jól ismertek a levegőszennyezés káros hatásai és negatív következményei, mint például az asztma vagy más súlyos légzőszervi problémák.

A professzionális konyhák és étkezők levegőjének minősége alapvető paraméter. Megfelelő kezelése nemcsak a dolgozók biztonságát, hanem a létesítmény hírnevét is befolyásolja.

Sajnos a szennyezett levegő jelenlétét a beltéri környezetben kevésbé tekintik olyan fontosnak, mint a fűtést és a légkondicionálást, pedig a mellékhatások száma jelentős: ezért ezeket semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Miért fontos a helyiség levegőminőségének kezelése?

A levegőszennyezés kifejezést gyakran a kültéri szennyezéssel társítják, pedig valójában a beltéri levegőre is utal. Kevesen tudják, hogy a nagy forgalmú zárt helyiségekben a légszennyezés lényegesen magasabb, mint az épületen kívül.

Az éttermekben, önkiszolgáló éttermekben, gyorséttermekben, bárokban és kávézókban belélegzett levegő közvetlen összefüggésben van mind a vendégek, mind az alkalmazottak közérzetével, egészségével. Ezért a vendéglátóhelyeken különösen ajánlatos komoly figyelmet fordítani a beltéri levegő minőségére.

A levegő minőségéről való gondoskodás egyre fontosabb megkülönböztető jegy: a kutatások szerint egyre több vásárló fordít nagyobb figyelmet egy nyilvános helyen az olyan szempontokra, mint a higiénia, az egészség és a közérzet.

Ezen igények kielégítése érdekében a vendéglátóhelyek tulajdonosai a veszélyes füstök elszívására és a levegőminőségi problémák kiküszöbölésére, sokszor olyan drága technológiába fektetik bevételük egy részét, amelyek magas üzemeltetési, karbantartási és villamosenergia-költségekkel járnak.

Airlite, a természetes megoldás a vendéglátóhelyek számára

Az egészséges környezet kedvezőbb munkakörülményeket teremt, miközben megóvja az élelmiszerek minőségét, javítja a vásárlók és a munkavállalók elégedettségét, általános élményét.

100%-ban természetes technológiát alkalmazva, szűrők, dezodorok, karbantartás vagy többletköltségek nélkül, az Airlite festék aktívan eltávolítja a levegőben lévő fő szennyező anyagokat, valamint a szagokat, penészgombákat, baktériumokat és vírusokat, valódi természetes zöld felületté alakítva a falakat.

A római La Sapienza Egyetem által végzett tesztek kimutatták, hogy az Airlite mindössze 4 óra alatt képes elpusztítani a baktériumok és vírusok 99,9%-át, azokat is, amelyek az antibiotikumokkal szemben különösen rezisztensek, és amelyek a kórházi fertőzéseket okozzák.

Többek között ez az oka annak, hogy a forradalmian új Airlite festéket egyre gyakrabban használják otthonokban, éttermekben, iskolákban, irodákban és kórházakban.

Airlite: természetes és hatékony megoldás, alacsonyabb költségek mellett

Az Airlite egy innovatív, 100%-ban zöld technológia, amely bár úgy néz ki, mint egy normál porfesték, ugyanakkor megtisztítja a levegőt a baktériumoktól, vírusoktól, penészgombáktól, az épületeken belül és kívül.

Míg más rendszerek elektromos energiát használnak a szennyezés csökkentésére (pl. ionizátorok, szűrők vagy légkondicionálók), az Airlite nem igényel energiát. Könnyen felvihető bármilyen felületre, pont úgy, mint egy normál festék, biztonságosan és teljesen természetes módon működik, a természetes és mesterséges fény energiájának köszönhetően aktiválódik.

Nincs zaj, árampazarlás, nincs karbantartás vagy mellékhatás: csak hosszan tartó eredmény a 100%-ban zöld festéknél, amely hosszú ideig védi az emberek egészségét és jólétét, hatása az első alkalmazástól számítva akár 10 évig garantált.

Forrás: airlite.com

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.