Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

Hogyan lehetséges falfestékkel levegőt tisztítani?

falfestékkel levegőt tisztítani

Frissítő falfestésre mindig szükség van, sőt, amikor eljön a jó idő, szinte mindenkinek azonnal eszébe jut, hogy ideje lefesteni a sárguló, koszos falakat. A hagyományos festékek számos káros vegyületet tartalmaznak, éppen ezért kötelező a festés közben és után a szellőztetés. Mit szólna akkor, ha mi azt mondanánk, hogy nem csupán szellőztetnie nem kell a falfestést követően, de még az egészsége érdekében, és a levegő tisztaságáért is hatalmast lépést tudna tenni?

Létezik levegőtisztító hatású falfesték, vagy mindez csak marketingfogás?

Megnyugtatjuk, az Airlite falfesték nagyon is hatékony és megbízható, mindemellett nem csupán környezetkímélő, de még tesz is a karbonsemlegességért és a bolygó megmentéséért.

Az Airlite egyedülálló technológia. Látszólag csupán egy vödörnyi festék, ám a valóságban minden felületet, melyet átfestenek vele, légtisztítóvá varázsol. Mindenféle káros anyagtól és vegyszertől mentes, maximálisan ásványi anyagokból álló festék. 25 négyzetméternyi festék egyenértékű egy magas fa levegőtisztító hatásával. Az Airlite festékekben alkalmazott technológia biztosítja, hogy 100 négyzetméternyi lefestett terület ugyanakkora erdőterület tisztító erejének feleljen meg. Otthonát lényegében egy egészséges levegővel teli erdővé alakítja.

Teljesen ásványi összetételének köszönhetően és mivel mindenféle származékoktól mentes, a fény energiáját használva az Airlite megszünteti a levegőben jelen lévő főbb szennyező anyagokat, és megakadályozza a baktériumok, penészgombák és spórák szaporodását, amelyek légúti betegségeket okozhatnak, megszünteti a rossz szagokat és megakadályozza a szennyeződések megtelepedését a falon.

Fény jelenlétében fotokatalitikus folyamatot aktivál azokon a felületeken, melyeken alkalmazásra kerül. A létrejövő elektronkoncentrációk által kölcsönhatásba lép a levegőben jelen lévő oxigénnel és vízzel, ezzel negatív ionokat hoz létre. Ezek a negatív ionok a szennyező anyagokkal kombinálódva különböző típusú sómolekulákká változnak, így teljesen láthatatlanul és ártalmatlanul rögzülnek a festett felületen.

És hogy hogyan segíti csökkenteni az energiafogyasztást, és a szén-dioxid keletkezését? Amennyiben külső falfelületen alkalmazzák, a festék visszaveri a napfény meleg komponensét, így hűvösen tartja a belső teret.

Ahogyan egy-egy vihart követően megtisztul a levegő, és szinte érezzük annak makulátlan tisztaságát, az Airlite festék ugyanezt az eredményt képes megvalósítani. Mindkét esetben a negatív ionok felelősek a tisztulásért, melyek teljesen természetes módon termelődnek. A festék olyan élőhelyet teremt, ahol nem keletkeznek káros, szennyező, vagy mérgező anyagok.

Mit tud tehát az Airlite?

Az Airlite festékek ugyanolyan légtisztító erővel rendelkeznek, mint egy ugyanakkora alapterületű erdős hely. Mindemellett megküzd a baktériumokkal, szagokkal, penésszel, csökkenti az energiafogyasztást, a légszennyezést, és a hűtés költségeit. Felveszi a harcot a porral és egyéb szennyeződésekkel.

Az Airlite festékekkel kapcsolatban érdeklődjön a NUXON Ügyfélszolgálatán.

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.