Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

Nagy hatékonyságú légtisztítás és sterilizálás az AirQuality légszűrőkkel

Speciális Szűrő Mesp

Beltéri levegőfertőtlenítés és -tisztítás MESP technológiával a Nuxontól

A légszennyezettségre válaszul, illetve a tudatos megelőzés érdekében Izraelben az oktatási minisztérium döntése alapján minden iskolába kötelezően AirQuality légtisztító berendezéseket helyeztek el a levegőminőség javítására, hogy biztonságossá tegyék a környezetet ott, ahol a gyermekek 6-18 éves koruk között a legtöbb idejüket töltik.

A tiszta levegő megléte kritikus feltétel, ehhez nyújtanak maximális segítséget a NUXON által forgalmazott AirQuality levegőszűrői.
Az AirQuality MESP technológiás berendezések nagy hatékonyságú szűrők, amelyek egyedülálló módon tisztítják a levegőt.

Az AirQuality légszűrők előnyei:

 • fenntartható működés – min. 10 éven keresztül cserementes a lemosható szűrők jóvoltából
 • környezetbarát – nem képez veszélyes hulladékot, mint a HEPA szűrők (a HEPA szűrők speciális eljárást, szakértelmet és nagyfokú körültekintést igényelnek, elszállításuk, megsemmisítésük úgyszintén)
 • alacsony energiafogyasztás – típustól függően 5-50 W a HEPA szűrőket alkalmazó légtechnikákhoz képest
 • költséghatékony – alacsony fogyasztás + min. 10 évig cserementes
 • megszünteti a vírusok és baktériumok több mint 99, 96%-át és a por 99%-át
 • megszűri a legkisebb porszemcséket, felfogja és elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, polleneket, allergéneket
 • extrém körülmények között is ugyanúgy teljesít – akár 100%-os páratartalomban és széles hőmérséklet-tartományban is jól működik
 • csökkenti az üvegházhatást – nincs elektromos ív vagy szikra, nincs ózontermelés
 • 10-szer kisebb az eltömődés esélye a HEPA szűrőkhöz képest, tehát alacsonyabb légáramlás és sokkal kisebb elektromos energiafelhasználás mellett is ugyanolyan hatékony
 • beépíthető a HEPA szűrők helyére (a HEPA szűrők utáni légcsatorna szakaszok egy idő után szinte ugyanolyan szennyezettek – sőt, a folyamatos lerakódás miatt sokkal szennyezettebbek, mint a tisztítórendszer által beszívott levegő, és a helyiségekbe beáramló levegő minősége veszélyesebb lehet, mint a kültéri)
 • az Airquality rendelkezik a légcsatorna szakaszokban bárhova beépíthető légcsatorna tisztító szűrőkkel

Tökéletes tisztítás, nagy sebesség és hatékonyság

A MESP technológiában forradalmasított elektrosztatika eltávolítja a formaldehideket és a port, ezáltal friss és oxigéndús levegőt biztosít.

Levegőminőség
A beltéri levegő lehetséges szennyező anyagai a vírusok, baktériumok, por, gomba, pollen, korom. A beltéri levegő minősége ötször rosszabb a kültérinél és mire valaki eléri a 80. életévét, addigra már életéből 72 évet zárt térben töltött. Mindeközben naponta kb. 23000-szer veszünk lélegzetet az allergénekkel, gombaspórákkal, porral, baktériumokkal, vírusokkal, láthatatlansága ellenére is telített, rettenetesen szennyezett levegőből.

Költséghatékonyság
Olyan időket élünk, amikor minden egyes feleslegesen elköltött Watt megbosszulja magát költségvetésünkön, valamint a tradicionális szűrők kötelezően előírt időszaki cseréjének költsége is az egekbe szökik mind a szűrők árai, mind a csere munkálatainak költsége miatt. Mindezen költségek nagyjából egyharmadára csökkenthetők az AirQuality MESP technológiás szűrőinek alkalmazásával.

Fenntarthatóság
Mindenki tisztította már ki porszívója HEPA szűrőjét. A pici felület is mekkora mennyiségű port juttat vissza környezetünk levegőjébe, ha nem kellő körültekintéssel tisztítjuk. Már, ha ürítjük rendszeresen. Ha nem, akkor nem fog szűrni, miközben sokkal több energiát fog fogyasztani. Életciklusa végén pedig jellemzően senki sem kezeli veszélyes hulladékként, hanem egyszerűen kidobja a szemétbe a rajta lévő milliárdnyi baktériummal és egyéb szennyeződéssel. Akkor képzeljük el ezt a történetet és katasztrofális hatásait a légtechnikai rendszerekben használt ipari méretű HEPA szűrők esetében. Az AirQuality szűrőit csak le kell mosni vegyszermentes vízzel, megszáradása után pedig újra üzembe lehet helyezni. Mindezt 10 évig, garanciával.

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.