Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

NUXON – AQT együttműködés

NUXON

Mi a NUXON-nál nagy figyelmet szentelünk a környezetvédelemnek, éppen ezért kapcsolódtunk be a légtisztítók piacára. A piaci igényeket folyamatosan monitorozva felmértük, hogy mivel tudnánk még inkább segíteni a vállalkozások mindennapjait, így a lakossági készülékeken túlmenően új készülékeket és technológiákat kezdtünk kutatni.

Ekkor vettük fel a kapcsolatot az AirQuality Technology csapatával, ugyanis szimpatikus volt számunkra cégük hozzáállása, illetve hozzáértése, nem beszélve az MESP technológiáról, melyről tudtuk, hogy számos problémára nyújthatna megoldást a magyar piacon is.

A 2011-ben alapított AirQuality Technology (AQT) napjaink egyik vezető légtisztasági technológiai innovátora és gyártója. Spanyolországban alapították, jelenleg Shanghai-ban, a Kínában található a gyártás központja. A vállalat Kína 10 legjobb minősítésű légtisztító márkája közé tartozik, 2019-ben a Top 25 APAC Cleantech Company, 2022-ben pedig a Top 100 Global Cleantech Company közé került.

Az AQT célja, hogy a legjobb levegőminőséget biztosítsa az embereknek a világ minden táján. Az AirQuality volt a 2022-es Beijingi Téli Olimpia épületeinek, rendezvénycsarnokának – Ice Cube ­- légtisztító és légfertőtlenítő berendezéseinek hivatalos beszállítója.

A NUXON az AirQuality Technology termékeinek magyarországi forgalmazója.

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.