Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

1

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

Együttműködésünk alappillérei a jövőben az istállók légtisztító technológiáinak fejlesztése, közös kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenység (KFI) előmozdítása, emellett a kutatás-fejlesztési és innovációs pályázatok monitorozása, az azokon való részvétel. Mindezen felül kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy a közös kutatási eredmények bemutatási lehetőségeit megvizsgáljuk, azokat széles körben bemutassuk, ismertessük, és elterjesszük.

3
2
pexels-jannis-knorr-2933243

Kiemelkedő szerepben a fertőzések elleni védekezés

A NUXON-AQT MESP technológiával működő ipari légtisztító készülékei megszűntetni természetesen nem tudják a már kialakult járványt, de alkalmazásukkal jelentős mértékben mérsékelni tudják a járvány kialakulásának kockázatát. A meglévő szellőztető berendezés kiegészítőjeként folyamatos használat esetén, nagyon magas hatásfokkal irtják a levegőben lebegő baktériumokat és vírusokat, többek között a madárinfluenzát okozó vírust is.

Kórokozók elleni védelem

Az MESP technológia akár 0,01 μm-es ultrakicsiny részecskét is képes felfogni, ezért rendkívül hatékony a mikrobák, például baktériumok, vírusok, penész stb. elfogásában és semlegesítésében.

Mosható szűrő

AZ MESP technológiás készülékek mosható szűrőkkel rendelkeznek, emiatt rendkívül költséghatékonyak, akár 10 év az élettartamuk, ezzel csökkentve a hulladéktermelést.

Környezetbarát

Nincs mikrobiális szennyeződés-kockázat, energiafogyasztásuk és légellenállásuk alacsony, energia-takarékos és környezetbarát technológia.

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.