Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

Mikor, mivel, hogyan? – A falfestés egyéb kérdései

falfestés

A festés mindig nagy tervezést igényel, és ezzel egyetemben hozza magával a stresszt, hiszen nem csupán az időjárás, a páratartalom és egyéb környezeti tényezők figyelembevétele fontos, de az is, hogy bútorainkat megóvjuk. A Nuxontól az Airlite festékek azonban minden fejtörésen képesek egy kicsit enyhíteni, hiszen arra hivatottak, hogy megkönnyítsék felhasználóik életét. Nézzük hogyan:

  1. A piacon található egyéb festékekkel ellentétben az Airlite festékek 100%-ban ásványi alapúak, vagyis maximálisan természetesek. Bár vízalapú festék, a kötőanyag nem lesz szintetikus, vagyis vegyi. Ez azért korszakalkotó eljárás, mert más festékekkel ellentétben az ásványi alapú Airlite termékek használatakor nem szükséges szellőztetni, hiszen nem kerül a beltéri levegőbe semmilyen vegytartalmú anyag. És hogyan segít ez a felhasználóknak? Akkor festenek, amikor csak idejük engedi, nem szükséges megvárni a jó időt, hiszen így az év bármely szakaszában festhetünk Airlite festékekkel, főképp mert 5 és 35 Celsius-fok között alkalmazható.
  2. Ha ön tart attól, hogy ki kell kevernie a festéket, kérjük kövesse az alábbi lépéseket, és azonnal meglátja, hogy semmi ördöngösség nincs a folyamatban:
  • Készítsük elő a festendő helyiséget, pakoljuk el a bútorokat, takarjuk le az egyéb felületeket
  • Készítsük elő a festendő területet. A falfelület legyen száraz, ép, minden olyan anyagtól mentes, mely akadályozza a festék felhordását. Amennyiben penész jelenlétét észleli, használja EZT az Airlite terméket.
  • Kezelje a falfelületeket Airlite alapozóval, majd hagyja száradni 5-8 óráig
  • Készítsük elő a festéket, és felszerelésünket: 50-60 m2-re szükségünk lesz 5 kg Airlite festékalapra, 3.75 liter tiszta vízre, a kiválasztott színpigmentekre (a rendelés tartalmazza), egy mérőedényre, keverőre, festékhengerre, és ecsetre.
  • A csomagolásban található utasítások alapján keverje ki a festéket, majd 3 órán belül applikálja a kikevert anyagot

A festést követően mossuk le eszközeinket, a megmaradt festéket, pigmenteket lezárva, hűvös helyen tároljuk.

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.