AirLite technológia

tecnologia-airlite

AirLite technológia

Airlite: egyedülálló technológia Olaszországból

Az Airlite egy 100%-ban ásványi anyagokból készült kül- és beltéri festékbe ágyazott technológia, amely képes teljesen természetes módon megtisztítani a levegőt. Az Airlite az első olyan wellness termék az építőipar számára, amely a teljes életciklusa során, a gyártástól az ártalmatlanításig a környezet és a körforgásos gazdaság elveinek tiszteletben tartásával készült.

Az Airlite termékek VOC -értéke kevesebb, mint 0,1 gramm/liter, ami a legalacsonyabb érték a világon a piacon lévő összes festék közül. Emiatt, valamint a ragasztók, oldószerek és egyéb vegyi termékek összetételének hiánya miatt az Airlite teljesen szagtalan, és felhordása után nem szükséges szellőztetni a helyiségeket.

Teljesen ásványi összetételének és kőolajtermékektől való mentességének köszönhetően az Airlite tűzálló is.

Bármilyen felületre felhordva, a fényenergiának köszönhetően az Airlite eltávolítja a levegőben lévő fő szennyező anyagokat (beleértve az NOx -ot, az emberi egészségre káros nitrogén-oxidokat), és megakadályozza a baktériumok, penészgombák és spórák elszaporodását, amelyek súlyos légúti betegségeket okoznak, megszüntetve a rossz szagokat és megakadályozva a szennyeződések
lerakódását a falakon.

Hogyan aktiválódik az Airlite

Az Airlite fény jelenlétében úgy hat, hogy aktiválja a fotokatalízis folyamatát azokon a felületeken, ahova felhordják. Az elektronok koncentrációjának létrehozásával kölcsönhatásba lépnek a levegőben lévő vízzel és oxigénnel, és az oxidáló gyökök negatív ionokat hoznak létre, amelyek szennyező anyagokkal kombinálva különböző típusú sók molekuláivá alakulnak. Külső felületekre felhordva az Airlite festék visszaveri a napfény meleg összetevőjét, hűvösen tartja a belső teret, így segít csökkenteni az energiafogyasztást és az üvegházhatásért felelős CO2-termelést.

Hogyan tisztítja a levegőt

Az Airlite egyedülálló piaci termék, mivel ez az első olyan technológia, amelyet kizárólag az emberek és más élőlények gondozására terveztek. A levegő tisztításához ugyanazt az elvet használja, melyet a természet is alkalmaz. Ahogyan egy vihar után a természetes elektromosság ionokat termel, amelyek megtisztítják a levegőt, úgy az Airlite is természetes módon termel negatív ionokat azon a felületen, ahol alkalmazzák. Amikor a levegő megérinti a felületet, természetes módon megtisztul. Szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően laboratóriumi tesztek igazolták, hogy az Airlite:

✔ Bármilyen felületre való felviteltől számított 15 perc elteltével akár 99%-ban deaktiválja az olyan vírusokat, mint a Human Coronavirus NL63. Az Airlite hatására keletkező negatív ionok a legtöbb vírus lipid-protein rétegét képesek roncsolni, ami a vírusterhelés teljes dezaktiválásához vezet.

Akár 88%-kal csökkenti a levegő szennyezőanyag -tartalmát (belül és kívül), így ugyanolyan hatást fejt ki, mint egy magas fákból álló erdő. 100 négyzetméter Airlite ugyanazt a szennyezést szünteti meg, mint 100 négyzetméter lombkorona.

A baktériumok, penészgombák és spórák akár 99,9%-át eltávolítja, így minden környezetet egészségesebbé és tisztábbá tesz.

Megszünteti a rossz szagokat és megakadályozza, hogy a szennyeződés lerakódjon a falakon, barátságosabbá és kényelmesebbé téve a környezetet, amelyben élünk.

Megszünteti a levegőben található VOC-kat (illékony szerves vegyületek) azáltal, hogy lebontja az ezeket az anyagokat alkotó szerves molekulákat, és inert anyagokká alakítja, amelyek nem veszélyesek az egészségre.

Tükrözi a napfény meleg összetevőjét: kültéren alkalmazva az Airlite nyáron természetesen hűvösen tartja a helyiségeket, és akár 30%-kos áram megtakarítást eredményez, így segít csökkenteni az üvegházhatást okozó CO2-kibocsátást.

10 év garancia van rá. Tanúsított hatékonyságának köszönhetően az Airlite képes egészséges és fenntartható környezetet teremteni az emberek és a környezetünk jólléte érdekében.

A levegőért, amit belélegzünk

Hatástalanítja a kipufogógázt
Hatástalanítja a káros
vegyszereket
Hatástalanítja a formaldehidet
Megszünteti a rossz szagokat
Szagtalan
Nulla VOC-t tartalmaz

A környezetünkért

Hatástalanítja a vírusokat és
baktériumokat
Hagyja lélegezni a falat
Megakadályozza a
penészgombák
kialakulását

Szabályozza a páratartalmat és
a hőt
Öntisztító
Csökkenti az energia számlát

Bolygónkért

Az első klímapozitív festék
Nem tartalmaz
kőolajszármazékot
100%-ban megújuló energia
40%-ban újrahasznosított
nyersanyagokból készült
Energiát takarít meg

Tesztek és karakterisztika

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Más ligában játszunk

Típus Airlite festék Normál festék
Kötőanyagok 100% ásványi anyag kőolajszármazék
Oldószerek egyik sem kémiai oldószerek
Pigmentek szervetlen organikus
Adalékok egyik sem Igen
VOC <0,2 mikrogramm/mc <1000 mikrogramm/mc
Szennyezés csökkentése magas egyik sem
Vírusok és baktériumok eltüntetése  magas egyik sem
Szagok megszüntetése  magas egyik sem
Penészgombák megszüntetése min 10 év alacsony
Energiatakarékosság legfeljebb 50% egyik sem
Tartósság min 10 év átlagos
Globális Felmelegedési Index nagyon alacsony magas

Tanúsítványok

FRANCIA VOC SZABÁLYZAT
10 mérgező anyag kibocsátását és az „Összes illékony szerves vegyület” (TVOC) paramétert méri, négy kategóriába sorolva a termékeket C-tól A+-ig. Az Airlite 500-szor jobb, mint az A+ osztályú termékek

NULLA VOC
Az Európai Parlament korlátozta az illékony szerves vegyületek tartalmát a beltéri és
kültéri festékekben. Az Airlite VOC-tartalma 0,1 g/lt-nél alacsonyabb, 300-szor
alacsonyabb, mint a beltéri festékekre vonatkozó jogszabályok, és 400-szor
alacsonyabb a kültéri festékeknél.

CRADLE TO CRADLE
A Cradle to Cradle a legfontosabb nemzetközi tanúsítvány, amely elemzi az anyagok
egészségességét, felhasználás utáni újrafelhasználhatóságát, a megújuló energia
felhasználását, a szennyezőanyagok kibocsátásának kezelését, a termelési fázisban
lévő víz minőségét és a termék társadalmi méltányosságát.
Az Airlite Cradle to Cradle Certified TM GOLD szinten.

EGÉSZSÉGBARÁT ANYAGOK
A Friendly Materials egy fontos spanyol tanúsítvány, amely felméri, hogy az anyagok és az építési rendszerek minősége hogyan befolyásolja az ott tartózkodók egészségét. Az Airlite megszerezte a Friendly Materials GOLD minősítést, és jelenleg a legmagasabb pontszámot elérő festék (95-ből 92).
GREEN SEAL
A Green Seal a vezető ökocímke az Egyesült Államokban, és azokat a termékeket tanúsítja, amelyek megfelelnek az emberi egészségre és a környezetre gyakorolt ​​hatások csökkentésére vonatkozó szigorú értékelési kritériumoknak.

Nemzetközi Airlite partnerek

Innovációk, díjak

2019 NEW YORK INNOVATION CALL WINNER
Az Airlite nyertese a New York városa által szervezett Nyílt Innovációs Felhívásnak, amelynek célja a levegőminőség javítása és a hőszigetek hatásának csökkentése érdekében a legújabb technológiák azonosítása és kipróbálása.

2019 KPMG REAL ESTATE INNOVATION
Az Airlite szerepelt a KPMG Real Estate Innovation Overview 2019-ben. Az áttekintés bemutatja az ingatlanpiac jövőjét, amelyben az innovációkat kiaknázzák, és azt is, hogy az iparágnak be kell építenie az innovációt hosszú távú stratégiájába.

2019 ASIA EXHIBITION OF INVENTIONS
Az AM Technology Asia Limited elnyerte az 1. díjat a Hongkong-i 2. Ázsia Találmányi Kiállításon (AEI), amely az első kizárólag ázsiai találmányoknak szentelt kiállítási verseny, amelynek Hongkong ad otthont a genfi ​​Palexpóval, a rendezvény
szervezőjével együttműködve. a Genfi Nemzetközi Találmányi Kiállításon.

2019 UNITED NATIONS
Az Egyesült Nemzetek Szervezete szerint az Airlite egyike annak a 4 legmodernebb technológiának, amelyek világszerte legyőzik a légszennyezést.

Segítségre van szüksége?

Gyakran ismételt kérdések

Az Airlite egyedülálló piaci termék, mivel ez az első olyan technológia, amelyet kizárólag az emberek és más élőlények gondozására terveztek. A levegő tisztításához ugyanazt az elvet használja, melyet a természet is alkalmaz. Ahogyan egy vihar után a természetes elektromosság ionokat termel, amelyek megtisztítják a levegőt, úgy az Airlite is természetes módon termel negatív ionokat azon a felületen, ahol alkalmazzák. Amikor a levegő megérinti a felületet, természetes módon megtisztul.
Az Airlite belső és külső falakhoz egyaránt kapható. Az Airlite festék előnyei beltéri és kültéri használat esetén is ugyanazok. A kültéri festékkel a nyári hónapokban csökkentheti a légkondicionálási költségeket, ami akár 29%-os energiamegtakarítást eredményezhet.
Az Airlite-ot normál festékhez hasonlóan kell alkalmazni, hengerrel, ecsettel vagy festékszóróval.
A falnak épnek és tisztának, por- és zsírmentesnek kell lennie, mint egy hagyományos festésnél.
Az Airlite felhordása előtt a falat Airlite Base alapozóval kell kezelni. Az Airlite felhordási ciklusához egy első réteg Airlite Base és egy második réteg Airlite Interior / Exterior szükséges. A legtöbb hagyományos festékhez általában egy réteg alapozó és két réteg fedőlakk szükséges.
Az Airlite könnyen alkalmazható új és meglévő felületeken egyaránt. Szinte minden építészeti felületen alkalmazható, akár újonnan épült, akár már festett. Az egyetlen kivétel az üveg.
Igen, a napfényvisszaverő tulajdonsága miatt javasoljuk az Airlite tetőn történő alkalmazását. Az Airlite alkalmas meleg és napos környezetben elhelyezett épületek tetőire, mivel visszaveri a napfény meleg komponensét, így hűvösebbé teszi a környezetet (az Airlite Exterior magas SRI indexe 108-112). Így nyáron akár 29%-kal csökkentheti a légkondicionálási költségeket.
Az Airlite erőteljes természetes oxidáló hatásának köszönhetően megakadályozza a penész kialakulását a falak felületén több mint 99,99%-ban megszüntetve azt még a hőhidakon is, tökéletesen egészségessé téve a környezetet gombaölő szerek és penész elleni gyógyszerek használata nélkül, amelyek viszont káros anyagokat juttathatnak a környezetbe.
Az Airlite a felszíni baktériumok 99,9%-át elpusztítja, beleértve az antibiotikumoknak ellenálló szuperbaktériumokat is. A baktériumokat a felületi oxidáció és a magas lúgosság kettős hatása pusztítja el.
Az Airlite természetes módon csökkenti a szagokat: feloldja a szagmolekulák közötti kötéseket dezodorok, elektromos vagy kémiai szűrők nélkül. A rossz szagokat potenciálisan veszélyes anyagok hozzák létre, amelyek irritálhatják a szaglórendszert, kellemetlen érzést keltve. Ezek megszüntetésére általában dezodorokat és parfümöket használnak, amelyek nagyszámú kellemes illatú molekulát bocsátanak ki a levegőbe, például a rossz szagok elrejtésére. Az Airlite ezzel szemben oxidáló hatásának köszönhetően, természetes módon közvetlenül csökkenti a rossz szagokat okozó molekulákat, megszabadítva a levegőt minden káros vegyülettől. Ily módon nemcsak a szagok, hanem az azokat előidéző okok teljes és hatékony csökkentése is megvalósul.
Az Airlite fehér és 180 elegáns színben kapható.
Az Airlite előnyei hosszú ideig tartanak. Amíg fény és páratartalom van a levegőben, az Airlite előnyei mindig aktívak maradnak. A festék mechanikai időtartama teljesen más, mert szigorúan az aljzattól és a festék természetes élettartamától függ. Az Airlite tulajdonságainak hatékonyságát 10 évig garantáljuk.
Az Airlite ásványi porfesték, és nem tartalmaz kőolajból származó adalékanyagokat. Az egyetlen adalékanyag a víz, amelyet a festőnek kell hozzáadnia az Airlite porhoz a festék elkészítéséhez. Az Airlite kötőanyaga szintén ásványi eredetű. A hagyományos festékben az olyan adalékanyagokra, mint például a növényvédő szerek, azért van szükség, hogy a festékben ne alakuljon ki penész, és ne okozzon allergiát vagy légzőszervi problémákat.
Mivel cementalapúak, garantáljuk a legjobb eredményeket betonfelületeken vagy száraz kőfalakon történő alkalmazás esetén. Az Airlite azonban fémfelületekre is alkalmazható, amennyiben a felületeket jó epoxy alapozóval kezelik.
Mivel cementalapúak, garantáljuk a legjobb eredményeket betonfelületeken vagy száraz kőfalakon történő alkalmazás esetén. Az Airlite azonban fafelületekre is alkalmazható, amennyiben a felületeket jó fa alapozóval kezelik.
Az Airlite Interior és Airlite Exterior bevonattal bevont felületek rendszeres tisztítását nem javasoljuk, mivel egyik termék sem mosható. Ha mosható felületre van szüksége, akkor alkalmazhatja az Airlite Ioniqa, antibakteriális festékünket.
Cart

No products in the cart.