Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

„Te magad légy a változás, amit a világban látni szeretnél.” – Gandhi

túlfogyasztás napja

Tudta, hogy létezik egy szervezet, mely minden évben meghatározza a túlfogyasztás napját? Ez az év azon napja, amikorra a világ elfogyasztja azokat az erőforrásokat, melyet globális szinten a bolygó egy évre biztosítani képes. Az időpont sajnos minden évben egyre előrébb kerül: tavalyelőtt augusztus 20-ra esett, tavaly július 29-ére, vagyis az emberiség egyre inkább pazarolja erőforrásait.

Ön szerint idén mikorra esik ez a nap?

Igen… sajnos ma van a túlfogyasztás napja, vagyis még egy nappal előrébb hoztuk a dátumot. A mostani fogyasztásunkhoz mérten a Föld „raktárkészletének” mintegy duplájára lenne szükségünk.

Rendkívül fontosnak tartjuk felhívni a társadalom figyelmét a fenntarthatósági intézkedésekre, a karbonsemlegességre, és arra, hogy tegyenek legalább apró lépéseket. Az általunk forgalmazott Airlite festékek 100%-ig természetes ásványi anyagokból készülnek, VOC-mentesek, csökkentik az energiafogyasztást és a CO2-kibocsátást, és ez még nem minden. Az Airlite, és vele együtt mi is a Nuxon elkötelezettek vagyunk egy fenntarthatóbb jövő iránt, és büszkén hirdetjük, hogy az Airlite hozzájárul az ENSZ 2030-as menetrendjéhez.

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.